2777
2789
عنوان

بچه م حرف نمی زنه

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگفتن سر بچه م کوچیکه بردم دو تا متخصص گفت غلط کردن رشدش خیلی خوبه .یا بارم باداشت گفت وزن بچا ت زی ...

هرچی میگن بگوباشه ومحل نده .

من وقتی نوبت بهداشت داره بچم کلا استرسی میشم تزبس چرت میگن.

والا بعضیاشون دیپلمه یاکاردان هستند سرکارشدن

عزییییزم خدا حفظش کنه 😍😍

درکل به قول دوستان زیاد حرفهای بهداشت رو گوش نکن

بچه من چهارماهش بود رفتم برای واکسن میگفتن سینه خیز میره؟؟!!!

الانم که یازده ماهشه میگن چرا بیست تا کلمه حرف نمیزنه😒😒

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
یه شبه که یاد نمیگیره با مرتب وهرروز تمرین کنی عزیزم ناامید نشو

پنج شش ماهگی مامان بابا رو قشنگ می گفت البته باهاش خیلی کار کرده بودم ولی دیگه هیچ کلمه ای بهش تا الآن یاد ندادم و بچه م کلمه های بی معنی زیاد میگه میدونم اگه براش وقت می ذاشتم الآن خیلی بیشتر حرف می زد اینو مطمئنم الآن خیلی عذاب وجدان دارم

عجب

پسر منم سه سالگی حرف اومد

بچه جاریم خیلی زودتر همه هم این دو تا رو چون هم سن بودن مقایسه میکردن و حسابی ناراحت بودم که چرا حرف نمیزنه ولی بعد سه سالگی خیلی قشنگ و واضح حرف میزنه ولی بچه جاری نوک زبونی حرف میزنه من خیلی کلمه هاشو متوجه نمیشم تخم کبوترخیلی خوبه این بهداشت واینام چیزی بارشون نیست خودتو ناراحت نکن فقط حواستون باشه تو خونه با شوهرت دعوا و سر وصدا نداشته باشید

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

پنج شش ماهگی مامان بابا رو قشنگ می گفت البته باهاش خیلی کار کرده بودم ولی دیگه هیچ کلمه ای بهش تا ال ...

عزیزم حالا خودتو سرزنش نکن از این به بعد سعی کن بیشتر باهاش حرف بزنی

بخدا بچه ها عین ضبط صوت می مونن

بچه کوچیک من یازده ماهشه از هفت هشت ماهگی که میدید بچه بزرگم (که متاسفانه مشکل داره و چون نمیتونه حرف بزنه همش جیغ میزنه ) جیغ میزنه اینم همش جیغ میزنه😀😀😀

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
هرچی میگن بگوباشه ومحل نده . من وقتی نوبت بهداشت داره بچم کلا استرسی میشم تزبس چرت میگن. والا بعضی ...

خودم پرستارم بهداشتیه کاردان بهداشت مثلا میگفت بچه ت یکسالشه چرا راه نمیره .گفتم خودمم ۱۳ مااگی راه افتادم یا میگفت چرا دندون ندارهخودمم ۱۲ ماهگی دندون در اوردم