2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 57 پست

بچه ها باور کنین همیشه ی خدا میگه مریضم میگه من ازدواج نکردم به خاطر تو همیشه ی خدا سر پسرش منت میذاره که من به پای شما نشستم اصلا درک نداره گاهی وقت ها میگم بهش بگم خانم جون کاش ازدواج میکردی کاش شوهر داشتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت دو روز که نیاز جنسی پیدا کرد شرایط نبود ی فکری میکنه بالاخره نگران نباش

بدبختی من شوهرم اونقدر اهل روابط جنسی نیست یعنی البته به خاطر کارمونم هر دو روابط جنسی رو کم کردیم ولی در کل شوهرم اگه یه ماه هم رابطه نداشته باشه دووم میاره این منم که فقط عذاب میکشم

يه چيز ديگه رو هم در نظر داشته باشين شما در آينده كه مادرشوهر شدي دوست داري پسرت بين شما كه يه عمر ب ...

من نمیگم به مادرش اهمیت نده ولی بخدا قسم مادرش گاهی منو با خودش مقایسه میکنه میگه منو بیشتر دوست داری یا زنتو به نظرت این حرف درستیه اگه به من اهمیت بده خودشو میزنه به مریضی شما باشی اعصابت داغون نمیشه یه بار یه حرفی بهم زد کهرمجبور شدم بگم خانم جون شما که هووی من نیستین مادرشوهرمین باور کن چنان دعوایی شد که نگواگه بگم اذیت هاشو یه کتاب 1000 برگی میشه 

آخه همش تیکه می اندازه چیکار کنم

گفتم که بنداز گردن شوهرت این حرف مشاوره منم مشکل داشتم گفت بگو منم دوس دارم بچه  شوهرم راضی نميشه میگه فعلا نه .اگه باز دلیلش پرسید بگو از خودش بپرس 

خداوند در قلب توست و تو در آسمانها به دنبالش میگردی...
اونا وقتي ميرن غذا پختن واسه سه نفر برام مسخره بازيه 😐😐😐😐😐 باور داري؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یعنی انقدر تعداد بالان ؟ خدا قوت واقعا 

مستقل بودن خیلی ارزش داره 

اینجوری همش دل آدم آشوبه 

اگه تنام یه ماهی که مادرشوهرت خونتونه پیش شوهرت نخوابی همه چیز درست میشه خود شوهرت یه فکری میکنه براش.

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ
من نمیگم به مادرش اهمیت نده ولی بخدا قسم مادرش گاهی منو با خودش مقایسه میکنه میگه منو بیشتر دوست دار ...

خب كارش درست نيست ولي شما هم سعي كن هيچ وقت بهش بي احترامي نكني يا حرفي بزني كه ناراحت بشه سنش هم خيلي بالاست معمولأ آدم ها تو اين سن بهونه گير ميشن مثل بچه هاي كوچيك دنبال جلب توجه ان هميشه بهش خوبي كن حرف هاي بدشو نشنيده بگير اصلأ عكس العمل نشون نده پيش شوهرت بدي شو نگو مرد ها خيلي رو مادرشون تعصب دارن هميشه حق رو به مادرشون ميدن!