2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 57 پست
من از خدامه سالی یه بارم نبینمش چیکار کنم همش تقصیر شوهرمه 😢باور کن از زندگیم متنفرم حالا اگه اون ی ...

اگه تنها شد خواست بیاد دوتا خونه کنارهم بگیرین اینجور که نمیشه

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون تا الان کوتاه اومدی و چیزی بهش نگفتی و مراعاتشو کردی ... روشم زیاد شده.و دیگه توقع داره ازت...هر کاری اولش لطفه.. ولی اگه همش تکرار شه میشه وظیفه.. از الان کوتاه نیا.و رک ب شوهرت بگو بگو من معذبم.. بگو وقتی ازدواج کردیم نگفتی هر سالی شیش ماهش مادرت میخاد پیش ما دوتا زندگی کنه 

خدا بهتون رحم کنه  البته این رفت و آمدها باعث میشه همیشه خونت مرتب باشه  من مادرشوهرم هم ...

اونا وقتي ميرن غذا پختن واسه سه نفر برام مسخره بازيه 😐😐😐😐😐 باور داري؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان خانواده یشوهرمن فوق العاده پرجمعیت و برعکس ما کم جمعیت هستیم. از ابتدا متوجه روابط و تردد خانوادگیشون شدم .بهمین دلیل من اصلا برای صرف شام خونه ی مادر شوهر و بقیشون نمی رم و اونا هم دیگه متوجه شدن . اصلا بینمون ناراحتی پیش نمیاد و هیچ توقعی ازشون ندارم و به توقعات اونا هم پاسخ مثبت نمی دم.

چون تا الان کوتاه اومدی و چیزی بهش نگفتی و مراعاتشو کردی ... روشم زیاد شده.و دیگه توقع داره ازت...هر ...

شوهرم هیچوقت منو به مادرش ترجیح نمیده میگم اگه بچه داشته باشم به نظرت بیشتر به من وابسته نمیشه بخوام بگم مادرت چرا اینجاست میگه اگه خیلی ناراحتی تو برو خونه ی بابات

اوهوم هزار بار دعوا کردیم هزار بار میگه مادرمه اگه منو میخوای اونم باید بخوای

مادرش براش خیلی اهمیت داره... اول بهش بگو مامانتو دوسش دارم .. ولی اگه دوس داری خونه بگیر براش نزدیکمون... 

البته خوده مادر باید درکشو داشته باشه وقتی نداره فایده نداره

شوهرم هیچوقت منو به مادرش ترجیح نمیده میگم اگه بچه داشته باشم به نظرت بیشتر به من وابسته نمیشه بخوام ...

ترجیح نمیده؟؟؟؟؟!!!!!!!

پس چرا بهت میگه برو خونه بابات... بنظرم یه هفته برو خونه بابات.تا ببینه واقعا از وضع الانتون راضی نیستی😧

شوهرم هیچوقت منو به مادرش ترجیح نمیده میگم اگه بچه داشته باشم به نظرت بیشتر به من وابسته نمیشه بخوام ...

به نظرم با بچه اعصاب خوردیت بیشتره کارای بچه داری بارداری و اذیتاش و همچنین تشریفات مادره دخالتشام اضافه کن

خداوند در قلب توست و تو در آسمانها به دنبالش میگردی...

يه چيز ديگه رو هم در نظر داشته باشين شما در آينده كه مادرشوهر شدي دوست داري پسرت بين شما كه يه عمر براش زحمت كشيدي و زنش كدوم رو انتخاب كنه؟ دوست داري عروست چجوري باهات رفتار كنه؟