2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 57 پست

معمولا دخالت مادرشوهربا بدنیا اومدن بچه بیشتر میشه منکه از وقتی بچم بدنیا اومده بیشتر میبینمشون میان بچرو میبرن یا دخترم گریه کنه میان پایین قبلا میرفتم خونه ی بابام یاجایی گردش ناراضی بود جز متلک کاری از دستش برنمیومد الان بچرو بهونه میکنه میگه بردی بچمو مریض کردی دیگه حق نداری بری وال بل البته من که محل این حرفاش نمیدم اما خبتتون دیگه خیلی حق به جانب شده وخودشو محق میدونه

[QUOTE=74361849]نه بدبختی من 80 سالشه اما باور کن همش منو با خودش مقایسه میکنه آخه من از نوه اشم کوچیکترم [/QUOTE

عزیزم مدارا کن ثواب داره آدم تو سن پیری بچه میشه محبت میخاد خودتو بهش نزدیک کن تا حسودی نکنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بدبختی من 80 سالشه اما باور کن همش منو با خودش مقایسه میکنه آخه من از نوه اشم کوچیکترم 

بچه دار شدنتون فقط و فقط به شما و همسرتون مربوطه نه مادر شوهر

چون تمام زحماتش سر شماست نه ايشون

مگه خودش زندگی نداره که میاد چند ماه میمونه؟؟😕😕😕بعدم جریان بچه رو بگو خودم دوس دارم شوهرم فعلا را ...

پدر شوهرم فوت شده و یه پسر دیگه دارن البته نوه شونه ولی مجرده و پیش اون میمونه ولی همش میگه اگه این پسره ازدواج کنه من برمیگردم پیش شما و با شما زندگی میکنم ما تو یه شهر نیستیم

اگه مادرش براش مهمه.. مهمه تا اخر عمرش..

فقط تنها کاری ک میتونی بکنی اینه ک نشون بدی مادرشور دوس داری و از همین راه وارد بشی.. بگی من مامانتو دوس دارمو دوسم دارم بیاد پیشمون.. ولی اینطوری ک همیشه خونه ماست راحت نیستم.. 

نه بابا بدتر میشه اول درست کن بعد اونجودی میگه دلم واس نوم تنگ میشه بگو ما ازدواج کردیم که خودمون باشیم نکه یکی مدام پیشمون باشه بعدم بگو تو خودم نمیبینم مادر بشم هروقت حس کردم لازمه سه تا بشیم بچه میاریم فعلا میخوایم از زندگی دونفره لذت ببریم

پدر شوهرم فوت شده و یه پسر دیگه دارن البته نوه شونه ولی مجرده و پیش اون میمونه ولی همش میگه اگه این ...

عیب نداره....اخه تنها که نمیتونه بمونه...شاید بیشتر توجه کنی حسادت نکنه دیگه...

❤همیشه واسه همدیگه دعای خوب کنیم خدا اینطوری بیشتر دوسمون داره❤
خانواده شوهر من هم پر جمعيت هستند هم تند تند ميان خونه ما هم اينكه خيلي طولاني ميشينن يعني كم كم يه ...

خدا بهتون رحم کنه 

البته این رفت و آمدها باعث میشه همیشه خونت مرتب باشه 

من مادرشوهرم همسایه امه خیلی کم میاد چای میخوره میره

تنبل شدم همش ظرفام میمونه 😐😐 چون کسی زیاد نمیاد خونمون 

یا خداااااا چند ماه میمونه اونجا؟! چرا از اول انقدر رو دادی؟!

من از خدامه سالی یه بارم نبینمش چیکار کنم همش تقصیر شوهرمه 😢باور کن از زندگیم متنفرم حالا اگه اون یکی نوه ش ازدواج کنه میگه میام با شما زندگی میکنم شما میگین چیکار کنم که نیاد؟

اونوقت نمیگه من هر شب پیش اینا میخابم  صب تا شبم ک سر کارن  چ جور بچه بسازن ؟؟ 😄😄

اينو ميخواستم بگم بهتون

يه بار خانواده همسرم خونه ما بودن از اونجايي كه شوهرم صبح سر كار ميرفت من و شوهرم شب بخيري كرديم و اومديم بخوابيم مهمان ها هشت روز ميشد خونه مون بودن ديگه شوهرم اون شب طاقت نياورد و منم بعدش رفته بودم دوش بگيرم كه برادر شوهرم ميخواست بياد دست شويي ( حمام و دست شويي ما يك جاست) و خلاصه همه فهميدند فرداشم خواهرشوهرم به روم آورد ديشب امير ( برادر شوهرم ) ميخواست بره دست شويي كه شما داشتين دوش ميگرفتين ما همه مون خنده مون گرفت 

تو دلم گفتم وقتي مهمون اين همه دير خونه يكي ميمونه بايد  انتظار ديدن همچنين صحنه اي رو داشته باشه😐😐😐😐😐