2777
2789
عنوان

شاهکار پدرشوهرم

923 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها

من با خانواده شوهرم مشکلی ندارم هیچ وقت پست ضد خانواده شوهر نزدم اما الان از شدت تعجب به نی نی سایت پناه آوردم

ما خواهر شوهر نداریم یعنی پدر همسر دختر نداره و عاشق خواهر زاده ها و برادرزاده هاشه خصوصا دخترا

الان دیدیم برادر شوهرم خیلی ناراحته کاشف به عمل اومد که پدر شوهرم خانه ای که ارث بهش رسیده داده به دختر برادرش

اونم در شرایطی که خودش ثروتمند نیست برادر شوهرمم خونه نداره

میدونم مال خودش بوده ها ولی خیلی زورم گرفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم زورم گرفت😐عجب عموهایی دارن مردم حالا عموی من یه مدت خودشو کشت تا ابروی منو ببره☹خدا ازش نگذره

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
طفلی برادرشوهرت چقدر زنش بهش کنایه بزنه

نه بابا جاریم اهل کنایه زدن نیس

ولی خب چقد دوتایی غصه میخورن حالا

همه زحمتاشون رو دوش برادرشوهرمه و خانومشه حالا تو این وضعیت پدرشون اینکارو کرده

حق داریییییییییییییییییییین چه پدر بیفکری پس فردا پیر بشه مشکلات جمع کردناش مال شماست اون وقت خونه ب ...

ما هنوز هیچکدوم بچه نداریم

آخه عموی شوهرمم ارث گرفته خب خودش بده به دخترش عجباااا

تازه دختره محتاجم نیس 

تازه میخواد عروسی کنه

نه بابا جاریم اهل کنایه زدن نیس ولی خب چقد دوتایی غصه میخورن حالا همه زحمتاشون رو دوش برادرشوهرمه ...

دو روز دیگه که مریض بشه و پیر همون نگاش نمیکنه بعد میفهمه اشتباه کرده الانم کاریه که شده دیگه خدا بهشون کمک کنه خودشون بهترشو بخرن