2777
2789
عنوان

وای چقدر دوری از خانواده شوهر خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 7957 بازدید | 79 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهره هم باید راه بیاد خب :(

وقتی جلوش اسمشونو نیاری بی تفاوت بشی نسبت ب همه چیزشون شوهرم بیخیال میشه زمان میبره بخدا من بسکه میگفتم خواهرت مادرت بیشتر حساس میشد

بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست

منم تنها ارتباطم باهاشون اینه که تو تل تو  گروه خانودگیشون هستم به اجبار. و یکی دوماه یه بار دعوت کنن میبینمشون. سالی یه بارم من دعوتشون میکنم. 

خودم خیلی راضی ام ولی شوهرم همش غر میزنه میگه تو با خانودم گرم نیستی. به مادرم زنگ نمیزنی.ولی خب از گرم بودن خیری ندیدم. همش دنبال حرف و حدیث و دخالتن. دوری و دوستی بهتره.

بچه ها شما وقتی این رفتارارو میکنید شوهرتونم با خانواده شما اینطوری رفتار میکنه؟ ناراحت نمیشید؟

البته استارتر جان رفتارت بد نیستا اصولا باید اینطوری باشه اما مثلا قطع رابطه و اینجور چیزا منظورم بود

منکه پریروز رفتم سنو برا تعین جنسیت و انومالی  یک زنگ بهم نزدن 😒😒😒

ول کن بابل بنظرت برا دلسوزی زنگ میزنن فقط فوزولیه

اوم درسته. منم شش ساله یه شهر دیگه دور از خانواده اش زندگی میکنم با اینکه خداییش خوبن ولی گاهی یه تیکه هایی میندازن بدجوری ناراحت میشم ولی خیالم راحته چندماه یکبار میبینمشون و فوقش یه هفته پیششون باشم.

البته استارتر جان رفتارت بد نیستا اصولا باید اینطوری باشه اما مثلا قطع رابطه و اینجور چیزا منظورم بو ...

ببین قطع رابطه ک غیر ممکنه چون شوهر عقده ای میشه از خانواده اش دور بشه سر زنش خالی میکنه فقط باید نادیدشون بگیرید حتی میبینشون سعی کنید بی تفاوت باشید سخته خیلی ولی میشه

منو شوهرم دیشب دخترم خوابید تا 2 شب درمورد خانواده اش حرف زدیم خیلی ناراحت بود از دست مادرش بهم گفت تخم پدرم نیستم🙊🙊🙈اگه تا یک ماه نرم خونه بابام تا بدونن چه خبره

ازم متنفرن ولی از حرفام نت برداری میکنن
فقط خانواده شوهر نه به نظر من با هر کسی که اعصاب و آرامش زندگیتو به هم میزنه باید کنار بزاری و این ر ...

دقیقا افرین 

بابا اونا نمیذارن ما ب حال خودمون باشیم وگرنه ک از خدامونه کاریشون نداشته باشیم😁

چند بار ک کرم ریختن دیدن تو بی تفوتی و نادید میگیزی بیخیال میشن فقط باید صبور باشی منم تازه اول راهم خدا خودش کمکم کنه ک بتونم ادامه بدم

ببین قطع رابطه ک غیر ممکنه چون شوهر عقده ای میشه از خانواده اش دور بشه سر زنش خالی میکنه فقط باید نا ...

گلم من از اولم رسمی بودم البته وقتی میبینمشون خیلی احترام میزارم ولی به هم کاری نداریم ولی شوهرم برا خانوادش سنگ تموم میزاره منم استقبال میکنم