2777
2789
عنوان

تخفيفانِ نت برگ

119 بازدید | 13 پست

خانما كسي تا حالا از تخفيفان نت برگ براي آموزش استفاده كرده؟چطور بوده؟آموزششون و آموزشگاه خوب بوده؟

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب بوده

ميشه توضيح بديد چه آموزشي و كجا رفتيد؟

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
من دوبار رفتم .یه بارش خیلی خوب بود .یه بارش خوب نبود. البته خیلی بد هم نبود. مسیرش واسه من دور بود ...

ميشه لطفا بگيد چه اموزشي و كجا رفتيد؟

فتوشاپ تو انقلاب  کورل یادم نمیاد🤔

منم فتوشاپ ميخوام برم توو انقلابه،مجتمع فني تهران،مرسي عزيزم

نخندینا این تخفیفان چیه؟اینجا. زیاد میبینم ولی نمیدونم چیه 

ميري توو سايتش كُدِ تخفيفاي خوب داره،براي آموزش يا گردشي و تئاتر و سينما و رستورانها

به سلامتی عزیزم .موفق باشی

ممنونم❤️

نخندینا این تخفیفان چیه؟اینجا. زیاد میبینم ولی نمیدونم چیه 

اپ از بازار بگیر نصب کن 

هر خدماتی میخوای نزدیکترین  محلی که تخفیف داره رو بهت معرفی میکنه 

نت برگ هم ایمیل بده برات میفرسته 

سرچ کن نحوه استفاده از نت برگ 

حال متکلم از کلامش پیداست