2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه دونه داشتم اون خونه مون جا گذاشتم نتونستم بیارمش با خودم  یادش افتادم     ای ...

عزیزم ببخشید ناراحتت کردم میشه کمکم کنی چطوری باید نگهداریش کنم بخدا چن ماه پیش دوتا گل گرفتم 5روز بعد خشک شد الان انقد میترسم که نگو خیلی دوسش دارم

کاش منم تو زندگیت جایی داشتم😔
اره یه ذره لوس هس اولا ک نور خیلی براش مهمه سطحشم باید مرطوب باشه همیشه اما نه اونقدی ک ریشه ش بپوشه ...

راستی تو دمای خونه نگهش دار اما هوا باید جریان داشته باشه .سرمای زیاد و گرمای زیادم تحمل نمیکنه دماش نباید از 30بره بالاتر 

از کدوما گرفتی ؟؟؟من اون درختیاشو داشتم قد خودم شده بود   

اره یه ذره لوس هس اولا ک نور خیلی براش مهمه سطحشم باید مرطوب باشه همیشه اما نه اونقدی ک ریشه ش بپوشه ...

فروشنده گفت هفته ای سه بار حالا چیکارکنم؟رو گلش چی آب بپاشم یا رو برگاش؟

کاش منم تو زندگیت جایی داشتم😔
چراااا؟؟؟😭😭😭آقا من اینو دوس دارممم😭😭😭

جاش عوض بشه برگهاش مى ريزه. من گلدونش رو هم موقع خريد عوض كردم كه ديگه بدتر شد. هفته اى سه بار بهش آب مى دادم و آب اضافه زيرش رو هم دور مى ريختم. رطوبتش هم تامين بود. باز هم نتونستم مامان خوبى براش باشم. 

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.