2777
2789
جاش عوض بشه برگهاش مى ريزه. من گلدونش رو هم موقع خريد عوض كردم كه ديگه بدتر شد. هفته اى سه بار بهش آ ...

وااای من الان آب ریختم زیرش یکم تو نت گفته بود برای رطوبطش یکمم اسپری کردم رو برگاش یکمم ریختم دورش چقد آب بریزم؟فروشنده گفت یه پارچ

کاش منم تو زندگیت جایی داشتم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی زمستون لازم نداره اگ محیط خونه ت مرطوب هس وگرنه زمستون ک هر دو هفته یه بار بهش بپاش مرطوب بشه&nb ...

فروشنده گفت یه پارچ آب بده راس میگه؟

نمیتونم اینجا براش مناسب نیس اونجا تو پاگرد راه پله بود هم هوا میومد هم دماش خوب بود حیفم اومد بیارم ...

خداکنه ازش مراقبت کنه ایشالا یکی دیگه میخری

نمیتونم اینجا براش مناسب نیس اونجا تو پاگرد راه پله بود هم هوا میومد هم دماش خوب بود حیفم اومد بیارم ...

گلدونشو عوض کردم همون دیشب اشکال نداره؟خیلی میترسم😭😭

وااای من الان آب ریختم زیرش یکم تو نت گفته بود برای رطوبطش یکمم اسپری کردم رو برگاش یکمم ریختم دورش ...

وقتى داشتمش شمال بودم، احتياجى به رطوبت اضافه نداشت. نمى دونم جزيره يا اسپرى آب كدومش بهتره. 

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
چقد استرس داری وارد میکنی منم استرس گرفتم یه گله دیگه... انشاا.. بتونی خوب مراقبت کنی ازش

آرههه آخه عاشقشم بعد چون اون دوتا گلم خشک شد واسه این میترسم😢

آرههه آخه عاشقشم بعد چون اون دوتا گلم خشک شد واسه این میترسم😢

میفهمم منم خیلی گلام خشک کردم این یکی رو اتفاقی بهش ساخته بود دستم 

حالا یه گل پوتوس خریدم داره بزرگ میشه خیلی باحاله توهم برو بخر هم کم توقع تره ه مرشدش خیلی زیاده