جنابخان مدیر عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 1444 عنوان کی گل کورتون آکوا داره؟میشه بیاید؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1648 بازدید | 27 پست شرایط نگهداریش چیه؟چقد آب میخواد؟ کاش منم تو زندگیت جایی داشتم😔 1397/08/22 | 11:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترتیر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 3586 فروشنده گفت هفته ای سه بار حالا چیکارکنم؟رو گلش چی آب بپاشم یا رو برگاش؟ مهم نیس مهمه ک سطح خاکش مرطوب بمونه خودت نگاه کن ببین چن وقت یه بار لازمه
جنابخان مدیر استارتر عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 1444 جاش عوض بشه برگهاش مى ريزه. من گلدونش رو هم موقع خريد عوض كردم كه ديگه بدتر شد. هفته اى سه بار بهش آ ... وااای من الان آب ریختم زیرش یکم تو نت گفته بود برای رطوبطش یکمم اسپری کردم رو برگاش یکمم ریختم دورش چقد آب بریزم؟فروشنده گفت یه پارچ کاش منم تو زندگیت جایی داشتم😔
دخترتیر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 3586 خب برو بیارش خونت نمیتونم اینجا براش مناسب نیس اونجا تو پاگرد راه پله بود هم هوا میومد هم دماش خوب بود حیفم اومد بیارمش خونه م خراببشه دادمش به صاحبخونه گفتم مواظبش باش
جنابخان مدیر استارتر عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 1444 توی زمستون لازم نداره اگ محیط خونه ت مرطوب هس وگرنه زمستون ک هر دو هفته یه بار بهش بپاش مرطوب بشه&nb ... فروشنده گفت یه پارچ آب بده راس میگه؟ کاش منم تو زندگیت جایی داشتم😔
جنابخان مدیر استارتر عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 1444 نمیتونم اینجا براش مناسب نیس اونجا تو پاگرد راه پله بود هم هوا میومد هم دماش خوب بود حیفم اومد بیارم ... خداکنه ازش مراقبت کنه ایشالا یکی دیگه میخری کاش منم تو زندگیت جایی داشتم😔
جنابخان مدیر استارتر عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 1444 نمیتونم اینجا براش مناسب نیس اونجا تو پاگرد راه پله بود هم هوا میومد هم دماش خوب بود حیفم اومد بیارم ... گلدونشو عوض کردم همون دیشب اشکال نداره؟خیلی میترسم😭😭 کاش منم تو زندگیت جایی داشتم😔
مدهوش عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 6164 وااای من الان آب ریختم زیرش یکم تو نت گفته بود برای رطوبطش یکمم اسپری کردم رو برگاش یکمم ریختم دورش ... وقتى داشتمش شمال بودم، احتياجى به رطوبت اضافه نداشت. نمى دونم جزيره يا اسپرى آب كدومش بهتره. انسان تا زمان مرگ میآموزد و رشد میکند.
دخترتیر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 3586 چقد استرس داری وارد میکنی منم استرس گرفتم یه گله دیگه...انشاا.. بتونی خوب مراقبت کنی ازش
جنابخان مدیر استارتر عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 1444 وقتى داشتمش شمال بودم، احتياجى به رطوبت اضافه نداشت. نمى دونم جزيره يا اسپرى آب كدومش بهتره. مرسی عزیزم کاش منم تو زندگیت جایی داشتم😔
جنابخان مدیر استارتر عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 1444 چقد استرس داری وارد میکنی منم استرس گرفتم یه گله دیگه... انشاا.. بتونی خوب مراقبت کنی ازش آرههه آخه عاشقشم بعد چون اون دوتا گلم خشک شد واسه این میترسم😢 کاش منم تو زندگیت جایی داشتم😔
دخترتیر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 3586 آرههه آخه عاشقشم بعد چون اون دوتا گلم خشک شد واسه این میترسم😢 میفهمم منم خیلی گلام خشک کردم این یکی رو اتفاقی بهش ساخته بود دستم حالا یه گل پوتوس خریدم داره بزرگ میشه خیلی باحاله توهم برو بخر هم کم توقع تره ه مرشدش خیلی زیاده
جنابخان مدیر استارتر عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 1444 میفهمم منم خیلی گلام خشک کردم این یکی رو اتفاقی بهش ساخته بود دستم حالا یه گل پوتوس خریدم دار ... واای پوتوسم خییلییی خوشگله کاش منم تو زندگیت جایی داشتم😔