2777
2789

مصدر در زبان انگلیسی می‌تواند اشکال مختلفی داشته باشد. بطور دقیق‌تر این مصدر می‌تواند مصدر با to باشد که به آن مصدر infinitive می‌گوییم. و یا می‌تواند مصدری با پسوند ing- باشد که در این صورت شکلِ gerund نامیده می‌شود.

کی از جایگاه‌های اصلی مصدر در زبان انگلیسی وقتی است که یک فعل بعد از فعلِ دیگری به کار می‌رود. در این صورت فعل دوم ما با ساختار مصدر به کار برده می‌شود. گاهی این مصدر، باید بصورت infinitive + to آورده شود. گاهی این مصدر باید بصورت ing- دار به کار رود. و در مواردی نیز می‌توان از هر دوی این ساختارها استفاده کرد.

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

• گر یکی از این افعال در جمله ای بیاید، آنگاه فعلی که بعد از آن قرار می گیرد به صورت مصدر با to است:

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

فعل هاش زیاده 

تو نت سرچ کنی برات میاره

t was late, so we decided to take a taxi home

مصدر در زبان انگلیسی می‌تواند اشکال مختلفی داشته باشد. بطور دقیق‌تر این مصدر می‌تواند مصدر با to باش ...

ممنونم عزیزم      

من خیلی ساله پیش اینها رو خوندم واسه همین مصدر و بعضی از چیزا رو   فراموش کردم   

در مثال زير to go مصدر مي باشد

I want you to go with him.

از تو مي خواهم که با او بروي

ممنونم عزیزم         من خیلی ساله پیش اینها رو خوندم واسه همین فراموش کردم & ...

نکتش اینجاست که باید اون فعلها را پیدا کنی و هی با خودت تمرین کنی 

تا به صورت خودکار تو جمله بدونی که با TO  استفاده باید بشه

پرکاربرد ترين افعالي که بعد از آن فعل دوم بصورت مصدر با TO بکار برده مي شود، عبارتند از:

want, agree, be sure, choose, decide, expect, hope, learn, need, plan, seem, wish, would like

اینا بعضی از فعل های پر کاربردشه 

بیشتر هم داره

نکتش اینجاست که باید اون فعلها را پیدا کنی و هی با خودت تمرین کنی  تا به صورت خودکار تو جمله ب ...

عزیزم  استاد تازه دیروز این درسو داد بعضی از مثال هاش تو کتاب هست ولی مصدرو این چیزا رو فراموش کردم تو گوگلم  سرچ کردم  

I want you not to go there.

تو این جمله را دقت کن 

WANT  فعل اوله که بعد اون فعل دوم با TO  می آید 

GO  فعل دوم هست که قبلش  TO  به کار رفته