سلام عزيزان. من ديگه طاقت نياوردم دو روز مونده به موعدم بي بي گذاشتم اينم عكسش. قبل يك دقيقه خط انداخت. به نظرتون خيلي زود نبود واسه خط به اين پررنگي؟ از ديشبم از شدت سرگيجه نميتونم يه لحظه وايسم. و اينكه به نظرتون امروز فردا برم آزمايش؟ همش ميترسم خارج از رحم باشه🤭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره حالت تهوع از بو بد م میومد دل درد م داشتم سینه هام درد میکرد البته هر دفعه پیش از پری از این علائم داشتم خیلی گرسنع میشدم روز قبل از پری همش گلاب تون تکرار ادار بیش ازحد داشتم لکه دیدم. روز تست زدم دیدم مثبت دوروز بعد کمرنگتر شده بود البته من سابقه سقط دارم امکان داشته باز سقط شده باشه دوروز پیشش خبری نبود همش منفی بود بعداز لکه بینی مثبت شد
اره حالت تهوع از بو بد م میومد دل درد م داشتم سینه هام درد میکرد البته هر دفعه پیش از پری از این علا ...
احتمالا سقط شده عزيزم. منم پارسال يه تجربه تاخير داشتم كه آزمايش دادم بتام ١٣ بود بعد دو روز ده شد. بعد خونريزي كردم با درد شديد و چند دقيقه از حال رفتم. بعدشم پريود شدم. خودم احتمال ميدم سقط شد. اميدوارم به زودي زود به آرزوت برسي