2777
2789
عنوان

بي بي چك قبل از موعد پريود+عكس

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز ميترسم كاذب باشه. ميگن مديكور خوب نيست

اتفاقا درصد خطاش خیلی کمه

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
همين الان از ته قلبم براي شما و همه منتظرا آرزو ميكنم كه تا سال ديگه همين موقع يه ني ني خوشگل تو بغل ...

مرسی عزیزدلم 😙😍انشاالله  شماهم همینطور عزیزم خدا بهت یه بچه خوشگل پرروزی ببخشع

مدیکور و غیره نداره. مدیکور زیاده تو بازار. برا همین مثبت و منفی کاذبش هم زیاده

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
امپول هم زده باشه الکی مثبت نمیشه من ۷بار زدم😑

ان شا الله که بارداره استارتر

اخه باید دوهفته بعد آمپول تست کنی

مرد که تو باشی... زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانووووووووم بودن چه کیفی دارد...
مبارک عزیزم چن وقته اقدامی علایم داشتی

والا اولين اقدامم بود. چون همسرم ازم دوره زياد نميتونيم اقدام داشته باشيم. اميدوارم خدا بهم رحم كنه و مثبت واقعي باشه. من همش دلم و زير دلم تير ميكشيد و درد ميكرد. دو سه روزم هست كن سرگيجه دارم و از ديشب شديد شده

نه اصلا ربطی نداره من زیاد تست کردم قبل دو هفته

ان شا الله که اینطوره

مرد که تو باشی... زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانووووووووم بودن چه کیفی دارد...
وای مرسی عزیزم دیگه ماههای آخر صبر و قرار آدم تموم میشه راستی شما آمپول اچ سی جی که تزریق نکردی؟

خيلي انتظار سخته. تو همين چند روز انتظار انقد سخت بود تا موعدم نزديك شد و بي بي گذاشتم. نميدونم نه ماه رو چجوري بايد تحمل كرد. من فقط ماه گذشته لتروزول خوردم بدون آمپول. مشكلي هم نداشتم فقط چون ميخواستيم شانسمون بالا بره خوردم

مبارکه. اگه میخواهی خیالت جمع شه با یه مارک دیگه هم تست کن. حتما هم بذار دو سه روز از موعدت بگذره و ...

راست ميگي عزيزم. همينطوره. احتمالا شنبه برم. ممنون از راهنماييت

اینکه مدیکور نبود بعدم زیر یک دقیقه اصلا کاذب نیست منم با مدیگور فهمیدم حتی دکتر گفت بتا هم نمیخوا ...

بخدا مديكوره شايد چون نوعش از اوناس كه تو ظرف إدرار نميذاري شكلش فرق داره