سلام عزيزان. من ديگه طاقت نياوردم دو روز مونده به موعدم بي بي گذاشتم اينم عكسش. قبل يك دقيقه خط انداخت. به نظرتون خيلي زود نبود واسه خط به اين پررنگي؟ از ديشبم از شدت سرگيجه نميتونم يه لحظه وايسم. و اينكه به نظرتون امروز فردا برم آزمايش؟ همش ميترسم خارج از رحم باشه🤭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا اولين اقدامم بود. چون همسرم ازم دوره زياد نميتونيم اقدام داشته باشيم. اميدوارم خدا بهم رحم كنه و مثبت واقعي باشه. من همش دلم و زير دلم تير ميكشيد و درد ميكرد. دو سه روزم هست كن سرگيجه دارم و از ديشب شديد شده
وای مرسی عزیزم دیگه ماههای آخر صبر و قرار آدم تموم میشه راستی شما آمپول اچ سی جی که تزریق نکردی؟
خيلي انتظار سخته. تو همين چند روز انتظار انقد سخت بود تا موعدم نزديك شد و بي بي گذاشتم. نميدونم نه ماه رو چجوري بايد تحمل كرد. من فقط ماه گذشته لتروزول خوردم بدون آمپول. مشكلي هم نداشتم فقط چون ميخواستيم شانسمون بالا بره خوردم