m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13131 عنوان خانوما بی زحمت میشه از ته دل دعام کنید ویه صلوات برام بفرستین ممنون میشم 56 بازدید | 5 پست ممنون میشم کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید..... 1397/08/22 | 04:50 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13131 طبق یه حدیثی خدا به حضرت موسی گفته با زبانی که گناه نکردی دعا کن.دعات مستجاب میشهانشالله دعای شما در حق من میگیرهالتماس دعا..... کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
kimkimia عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 ان شاالله به خواستت برسي عزيزم گر چه منم بنده ي گناهكارم اما اميدوارم به خواستت برسي برا منم دعا كن به خواستم برسم🙏🏽❤️🌹 خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
m_ta مدیر استارتر عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13131 ان شاالله به خواستت برسي عزيزم گر چه منم بنده ي گناهكارم اما اميدوارم به خواستت برسي برا منم دعا كن ... چشم برات ایت الکرسی میخونم کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
kimkimia عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 چشم برات ایت الکرسی میخونم Mc azizm ❤️🌹 خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
amir1233 عضویت: 1397/08/15 تعداد پست: 245 ان شالله خدا بهترینشو بهت بده عزیزم واسه حاجت منم دعا کنین خواهشا خیلی دلم میخاد دعام مستجاب بشه عزیزم برات ۱۴ تا صلوات به نیت بر آورده شدن دعات فرستادم خوشبحال کبوترای حرم وقتی دلشون میگیره می پرن میرن دور گنبد طلا...کاشکی منم کبوترت بودم اآقاجون