2777
2789

سلام دوستان من دیروز درد شدید داشتم رفتم بیمارستان گفتن کیست پاره شده و خون تو لگن هست دارو ندادن گفتن استراحت کن خوب میشه خیلی نگرانم کسی سابقه داشته؟؟از کجا بفهمم اون مایع یا خون دفع شده یا تو لگن نیس دیگه؟دوتا دکتر گفتن استراحت کنی خوب میشه یه دکتر گف عمل و بستری میخواد خیلی نگرانم

برای مادر شدنم دعا کنید❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من...

پلی کیستیک هستم

درد شدییییییییید داشتم یه بار نصفه شب افتتضااااااح فرداش رفتم سونوگرافی گفت کیست خونریزی کرده...

یه سری داروی مزخرفم نوشت و گفت باز دردت گرفت بیا.

داروها و خوردم و تموم شدن خیلی وقته و بازم درد دارم گاهی و لکه میبینم باید برم سونوگرافی بازم اما چون پول نداشتم نرفتم

من... پای کیستیک هستم درد شدییییییییید داشتم یه بار نصفه شب افتتضااااااح فرداش رفتم سونوگرافی گفت ...

یه دکتر منو خیلی ترسوند ولی دوتای دیگه خیلی ریلکس بودن گفتن چیزی نیست

کیست من هموراژیک و‌چهار سانته

میدونم دردش خیلی خیلی بده بخاطر پارگی اون درد اتفاق می افته

برای مادر شدنم دعا کنید❤
کیست من خونریزی کرد و چون بزرگ بود عمل کردم اگه کوچیکتر از۶ نگران نباش دفع میشه

چهار سانته 

اون خون چجوری از بین میره؟؟پریود شدن کمک میکنه به خونی که تو لگن هست؟؟بهم امپول پروژسترون داد گف دردت کم شد بزن حالا موندم فردا بزنم یا یه دکتر دیگه برم

برای مادر شدنم دعا کنید❤
یه دکتر منو خیلی ترسوند ولی دوتای دیگه خیلی ریلکس بودن گفتن چیزی نیست کیست من هموراژیک و‌چهار سانته ...

بله دردش افتضاحه....

دیشبم درد داشتم شدییییییییید..

میترسم نرم دکتر و بدتر بشه و رو بارداریم اثر بد بذاره  

اما واااقعا هزینشو ندارم  

بله دردش افتضاحه.... دیشبم درد داشتم شدییییییییید.. میترسم نرم دکتر و بدتر بشه و رو برداریم اثر ...

حتما برو نه تنها بارداری رو سلامت خودتم تاثیر داره

هزینه بر هم هست فک کنم ما دیشب نزدیک ۱ تومن خرج کردیم

فقط سه تا سونو گرفتیم ازمایش و ...هم بماند

ولی واقعا پشت گوش ننداز برو از کسی کمک بگیر بابت پول

برای مادر شدنم دعا کنید❤
یه دکتر منو خیلی ترسوند ولی دوتای دیگه خیلی ریلکس بودن گفتن چیزی نیست کیست من هموراژیک و‌چهار سانته ...

منم دارم درد داره بابامو دراورده ولي ميدونم اكه كوچيك باشه مشكلي پيش نمياره حتما نياز نبوده كه گفتن استراحت كني مهم اينه كه تخمدانت پيچ نخورده منكه لگن ران پا زير شكم دارم ميميرم از درد لامصب

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
چهار سانته  اون خون چجوری از بین میره؟؟پریود شدن کمک میکنه به خونی که تو لگن هست؟؟بهم امپول پر ...

من عمل کردم پریودم نشدم 

ولی یادمه تخت بغلیم تو ببمارستانم کیستش ترکیده بود ولی چون پریود شد دیگه عملش نکردن

منم دارم درد داره بابامو دراورده ولي ميدونم اكه كوچيك باشه مشكلي پيش نمياره حتما نياز نبوده كه گفتن ...

دردم کمتر شده

یه جا خوندم سیاه دونه و عسل براش خوبه بخوریم

کیسه اب گرم هم خوبه کلا باید گرم بمونه امروز کیسه میزاشتم دردش کمتر میشد

برای مادر شدنم دعا کنید❤
بله دردش افتضاحه.... دیشبم درد داشتم شدییییییییید.. میترسم نرم دکتر و بدتر بشه و رو بارداریم اث ...

رو بارداري اثرش زياد نيست حل ميشه فقط اگه پلي كيستيك هستي حتما پيگير باش نذار دردسر بشه زودترم به فكر بچه باش البته اگه ازدواج كردي داروي كيستم ال دي هست ديگه فكر نكنم چيز ديگه اي بدن ايشالا رفع ميشه ولي براي چكاب برو سونو واجبه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي