سلام دوستان من دیروز درد شدید داشتم رفتم بیمارستان گفتن کیست پاره شده و خون تو لگن هست دارو ندادن گفتن استراحت کن خوب میشه خیلی نگرانم کسی سابقه داشته؟؟از کجا بفهمم اون مایع یا خون دفع شده یا تو لگن نیس دیگه؟دوتا دکتر گفتن استراحت کنی خوب میشه یه دکتر گف عمل و بستری میخواد خیلی نگرانم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کیست من خونریزی کرد و چون بزرگ بود عمل کردم اگه کوچیکتر از۶ نگران نباش دفع میشه
چهار سانته
اون خون چجوری از بین میره؟؟پریود شدن کمک میکنه به خونی که تو لگن هست؟؟بهم امپول پروژسترون داد گف دردت کم شد بزن حالا موندم فردا بزنم یا یه دکتر دیگه برم
بله دردش افتضاحه.... دیشبم درد داشتم شدییییییییید.. میترسم نرم دکتر و بدتر بشه و رو بارداریم اث ...
رو بارداري اثرش زياد نيست حل ميشه فقط اگه پلي كيستيك هستي حتما پيگير باش نذار دردسر بشه زودترم به فكر بچه باش البته اگه ازدواج كردي داروي كيستم ال دي هست ديگه فكر نكنم چيز ديگه اي بدن ايشالا رفع ميشه ولي براي چكاب برو سونو واجبه
🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي