2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4121 بازدید | 250 پست
عزیزم با هم رابطه هم داشتن؟ اونوقت صیغه کرده که چه کار خیری بکنه؟ حتما باید صیغه میکرد؟ مگه چکار کرد ...

من همه این حرفا را زدم همه اینارم میدونم ولی نمیتونم ول کنم برم . بابام تازه ورشکست شده برم دردم رو دردای خانوادم . این زندگی هم دیگه برام مهم نیست چون علاقه ای بهش ندارم دارم فقط تحمل میکنم که بمیرم 😔😔😢😢😭😭

خب اگر پول نباشه چطور میخواد کسی و ساپورت کنه و ازش سواستفاده بشه همه چیو حرفی نه محضری همین امروز ب ...

من گفتم بره سفرش را ولی یه نفر دیگه را فرستاد و خودش دیگه نرفت . ولی اینا هیچ کدوم حال منا خوب نمیکنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببخشید استاتر نمیخوام نمک رو زخمت باشم ولی خداییش اینجور دوست داشتن شوهرت ارزششو داره ؟؟؟چه فایده وق ...

من حرفای شمارا قبول دارم . ن اون خانوم را مقصر میدونم ن شوهرما چون هرکسی اشتباه میکنه ‌ اره اگه دفعه اول که دیدم تو گوشیش کوتاه نمیامدم روزام به اینجا نمیکشید . من میدونم برا تسکین درد خودم میگم شوهرم فلانه و الانه ولی تنها چیزیه که دارم . تنهام . این روزا انقدر سختی میکشم که هیچ چیزی ارومم نمیکنه . دلم برا خندیدن لک زده . 😔😔 

مامان بيچاره من نامزد بودن خيانت كرده ،منو حامله بوده بابام و با يه زن تو خونه ديده من ٧ سالم بود با ...

اللللهههههی ..طفلی مادرت😢😢😢چه دلی داشته بنده خدا...

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع) 
مسخره نکن لطفا . واقعا شوهرم اینجوریه به همه کمک میکنه . از خرج خونه میزنه و به چهارتا بدبخت بیچاره ...

عزیزم فقط میتونم بگم خیلی ساده ای هیچ مردی پیدا نمیشه بهاطر خیرخواهی صیغه کنه شوهر شما که اینطور که معلومه لبشتر ترسیده از تهدیدای زنه خیر خواهی کجا بوده نزار از سادگیت استفاده کنه

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
من گفتم بره سفرش را ولی یه نفر دیگه را فرستاد و خودش دیگه نرفت . ولی اینا هیچ کدوم حال منا خوب نمیکن ...

پس ميشد يكي ديگه هم فرستاد راه ديگه اي هم بود خوب شد همسرت اينكارو كرد اينطوري داره تلاش ميكنه اعتمادتو جلب كنه

توهم كه دوستش داري و ميخواستي بهش فرصت بدي پس بذار تلاششو بكنه

نجمه خانم من تا پيك هاي قبلتم خوندم طوريكه اونجا توضيح دادي با توضيحاتت اينجا و دفاعت از همسرت خيلي فرق داره

در تاپيك قبليت طوري توضيح دادي كه متاسفانه همسرت با اون خانم خونه جدا داشته پيام عاشقانه داشته 

حمام و ... ميرفتن لباس زير و ... اون داستانها حاكي از يك خيانت كامله 

ولي اينجا يجوري عنوان شد كه انگار فقط در حد ساپورت مالي بود نه دوىست داشتن و .... 

عزيزم حس ميكنم اين تاپيكت و دفاعت بيشتر از روي احساساته و ميخواي بببخشي و خودتو گول بزني  با توجه به سقظي كه داشتي پيشنهاد ميكنم حتما به مشاور مراجعه كن و با همسرت هم برو نيازه كه اين رابطه ترميم اساسي پيدا كنه 

همسرت كاملا بايد متوجه استباهش بشه الكي از كنارش نگذر 

حتما حق ى حقوقاتم بگير مثه حق طلاق و حضانت فرزندان در اينده. حتما بگير 

اگر ميتوني در كنارش ملكي هم از همسرت بگير 

اين كار همسرت انشالله تكرار نشه اما الارم جدي اي برات بوده جدي بگير احساسي تصميم نگير به گريه هاش هم اهميتي نده حتما محكم كاري هاتو انجام بده بعد ببخش