2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4121 بازدید | 250 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برا کار میره ن مسافرت که برم . کار ثابت داره این شغل دومشه . و همیشگی نیست . زندگیم را میسازم که مون ...

خب میدونم برای کار میره میگم اگر کاری نداری باهاش برو چه اشکال داره ؟ فقط همراهشی مثه یک همکار

برا من هیچ چیزی کم نمیزاره  . همه چیزم گفته به اسمم میکنه . مشکلی نداره

خب اگر پول نباشه چطور میخواد کسی و ساپورت کنه و ازش سواستفاده بشه همه چیو حرفی نه محضری همین امروز برو بزن بنام خودت 

هیچ پولی تو حسابش نذار باشه بزار همه پولا دست خودت باشه وقتی پول نباشه که کسی ازش پول نمیخواد خودشم هوس کمک به سرش نمیزنه 

میدونم میخوای زندگی کنی 

ولی همسرت اشتباه بزرگی کرده حالا هر دلیلی داشته به هرحال شما رو اذیت کرده 

زندگی کن ولی ساده هم نگیر همه چیو به حرف فقط قبول نکن

الان فقط گفته میخواد بنامت بزنه خب این حرفه عملیش کن محضر رفتن که کاری نداره 

دوم اینکه پولا رو برای یک مدت موقت که خودت خیالت راحت بشه از حسابش بکش بیرون تو حساب خودت باشه

سوم پول مهمه ولی تا یک حدی وقتی همچین کاری کرده یا نباید بره سفر یا شمارو هم باید ببره 

من بودم بدترین ضرر هم طرفم میکرد نمیذاشتم تنها بره هرچقدر مطمعن بودم شوهرم گول خورده قصدش فقط کمک بوده باشه بهرحال باید دوباره اعتمادمو بدست بیاره‌و براش بهایی بپردازه 

همسرت و زندگیتو دوست داری درست ولی حواستم باید باشه خیلی ساده گرفتن هم درست نیست همسرت فکر میکنه اینقدر دوستش داری که با حرف راحت میبخشیش و همش فقط داد و بیداد داری کاری نمیکنی

بعدم از کجا معلوم دوباره تکرار نکنه همسرت کاملا باید احساس خطر از دست دادنتو لمس کنه 

حتما برو مشاوره پشت گوش ننداز این مسله ساده اس نیست واقعا بهرحال بهر دلیلی لغزشی داشته

شوهرمن اینجور کاری کرده . پس بهم بر میخوره وقتی بی احترامی ببینم . شما درک نکن منا احتیاج به درک کرد ...

منم احتیاج به نظر شما ندارم شما برید برا شوهرتون حرمسرا راه بندازید به من چه من در مورد این خانوم و تاپیکش نظر دادم اگه نیتش خیر بود اول از خانومش اجازه میگرفت

فری این قسمت که نوشتی یعنی چه لطفن توضیح بده< حالا واسه اونایی تو خانواده دورهم صیغه میشن یه دفتر ...

خو الان خیلی باب شده که تو خونه یه دورهمی میگیرین دو نفر صیغه میکنن واسه اینکه اون چند ماه که باهم هستن محرم باشن . من دختر دایی هام یه مجلس کوچلو گرفتن یه نفر اومد صیغه نامه رو تو خونه خوند .تا 6ماه بعدم تموم شد عقد کردن . 

بهتر از اینه عقد کنن بعد بگن بدرد نمیخوره یا اندامش زشته یا فلان ....

منم احتیاج به نظر شما ندارم شما برید برا شوهرتون حرمسرا راه بندازید به من چه من در مورد این خانوم و ...

نمیدونم چی باید بهت بگم . واقعا متوجه حرف من نمیشی . من همون بد بختی ام که این تاپیکا نوشته . من همون بدبختی ام که شما اجازه میدی به شوهرش حرف بزنی . واقعا متاسف ام برا خودم که اومدم حرف بزنم دردام کم بشه حرفایی شنیدم دردام بیشتر شد . شوهر من از سادگیش یه غلطی کرده شما با حرفات نمک نشو رو زخم من ‌ . 

ببخشید استاتر نمیخوام نمک رو زخمت باشم ولی خداییش اینجور دوست داشتن شوهرت ارزششو داره ؟؟؟چه فایده وقتی مریض میشی پا به پات گریه کنه و فلان و از اونورم مثلااااا از رو خیرخواهی با یه زن رابطه داشته باشه حتی برا کمک ؟؟؟ اگه واقعا میخواست کمک کنه و کارخیری بکنه میتونست به چهارتا بزرگتر بگه یا با شما که خانمش باشی درمیون بذاره ... میتونست این کمک مالی رو بده شما بری بدی این خانم یا بدن  پدر این خانم ....شما داری کار همسرتو توجیه میکنی و اون خانم رو مقصر صددرصد میکنی .....درصورتیکه همسرتم به همون اندازه مقصره ...یعنی چی که ترسیده ؟؟؟؟مگه کار خلافی کرده که ترسیده ؟؟؟اگه نه که دلیلی واس ترسش نیس و باید به شما و حداقل به خونوادش میگفت 

یا به پلیس میگفت 

متاسفانه اینا همش بهانس و شما هم واس آروم شدن دلت میخوای قبول کنی 

نگو شما منو درک نمیکنی که کاملا درکت میکنم این اتفاقا واس صمیمی ترین دوستم افتاده 

فقط هی اعتماد نکن و کاراسو توجیه نکن اینجوری شوهرتو پرروتر میکنی 

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        
نمیدونم چی باید بهت بگم . واقعا متوجه حرف من نمیشی . من همون بد بختی ام که این تاپیکا نوشته . من همو ...

عزیزم باهم رابطه هم داشتن ؟ یعنی چقد ساده بوده که زن صیغه کرده ؟ چرا بهت بر میخوره گلم به نظرم تو از شوهرت ساده تری

عزیزم با هم رابطه هم داشتن؟ اونوقت صیغه کرده که چه کار خیری بکنه؟ حتما باید صیغه میکرد؟ مگه چکار کرده بود که زن تهدیدش کرده و این ترسیده؟ به نظرم خیلی ساده هستی باور کن به خاطر خودت میگم

ببخشید استاتر نمیخوام نمک رو زخمت باشم ولی خداییش اینجور دوست داشتن شوهرت ارزششو داره ؟؟؟چه فایده وق ...

واقعا منم همینو ميگم یعنی چی که شوهرم خیره زن صیغه کرده یعنی هر مرد خیری باید بره زن و صیغه کنه که بهش کنه واقعا مسخرست

نمیدونم چی باید بهت بگم . واقعا متوجه حرف من نمیشی . من همون بد بختی ام که این تاپیکا نوشته . من همو ...

وا خوب ببخشید 😑گفتی خیانت کرده توقع داشتی چی بگیم شوهر من همچین کاری بکنه میکشمش حالا انقد دوسش داری خیانتشم ببخش به طلاق فک نکن 

عزیزم با هم رابطه هم داشتن؟ اونوقت صیغه کرده که چه کار خیری بکنه؟ حتما باید صیغه میکرد؟ مگه چکار کرد ...

دقیقا 

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت