2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4121 بازدید | 250 پست
بچه ها کاربر سحرجون به نظرتون مرد نیست؟ من که حسم میگه مرده کاربر عروس مراقب باش 

حرفت خيلي زشت بود من ميرم از اين تاپيك ولي اگر چيزي هم باشه به نظرت نبايد تو پي وي بگي ؟

خداحافظ

انشالله كه مشكل اين خانم هم حل بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجاشو عزیزم؟ که مرد وقتی با نفر دوم هست به نفر اول فکر نمیکنه زیاد.نگران باشه یا هی یادش بیاااد...ا ...

بهتره بگی نفر اول واسش مهم نیست و کار خودشو میکنه

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!! 
بهتره بگی نفر اول واسش مهم نیست و کار خودشو میکنه

مرد اینجوریه معمولا.اونایی هم که اینجوری نیستن احساستشون لطیف و شکنندس.زیادی دلسوزن.زود اشک میریزن.درکل شباهت زیادی ب جنس زن دارن.

حرفت خيلي زشت بود من ميرم از اين تاپيك ولي اگر چيزي هم باشه به نظرت نبايد تو پي وي بگي ؟ خداحافظ ا ...

نه نه من غریبماتو بذار براکسی که نفهمه کی هستی و چکاره ای!!! اینجور تابلو داری حرف میزنی و سوال میپرسی و درخواست دوستی میدی مگه ماها گوشامون درازه که نفهمیم؟!

حرف من زشت نبود کار تو زشت بود که به ناموس دیگران رحم نمیکنی! ما خانما نمیگیم اندام س ک سی میگیم اندام خوب!این یه نکته رو یادبگیر اگه خواستی جای دیگه خودتو زن جا بزنی بکارت میاد!😏

مشرررررف!!!!

از کدووم بگم پسرعمم که دختر بیست ساله داره با ی زن ....نمیخوام عادی شه گناه کردن و من تو این گناه شر ...

عزیزم زن که سربراه باشه معمولا معمولان مرده منحرفه یا مرده خوب باشه معععععععمولان زنه سربراه نمیشه ولی در کل خداچون ستاروالعیوبه ما هم نباید دهن لقی کنیم ولی خودمونیم توهم خوشگلی دل بینواهارو بردی

عزیزم زن که سربراه باشه معمولا معمولان مرده منحرفه یا مرده خوب باشه معععععععمولان زنه سربراه نمیشه و ...

متاسفانه ...انگار خیال طرف مقابل راحت میشه  میره دنبال عیاشی...

نه عزیزم معمولیم اتفاقا.اصلا اهل ناز و عشوه و لباس آزاد پوشیدنم نیستم