2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4121 بازدید | 250 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راست ميگين ها گفتم اين چقدر سيريشه عوضي هاي اينطوري زيادن حالا خوبه گفتم شوهر دارم 

هی خواهر اینا میخوان خوی حیوانی خودشونو سیر نگه دارن،حالا میخواد دختر بچه باشه یا زن دیگران یا مجرد یا ...

تازه میگه چرا تو پی وی نگفتی😂😂😂

من میخوام بقیه رو آگاه کنم بیام تو پی وی بگم چیکار آخه😐

من طرحواره از خودگذشتگي زياد داشتم رفتم پيش روانشناس درست شدم از دهن خودم در مياوردم ميدادم خواهرم بخوره مادرم بخوره ،بعد وقتي دستم شكست همون خواهرم نيومد بگه خواهر كاري داري بكنم واست دلم خيلي شكسته ازشون ،هميشه هواي مادرشوهرم و داشتم كارش و ميكردم عيد خونه تكوني مريض شه مراقبتكنم ازش خواهر شوهر ميزاد من ١٠ روز صبح تا شب اونجا باشم اما نبايد ادم اينجوري باشه كه بعداً دلش نسوزه واسه خودش،استاتر شوهر شما هم همينجور طرحواره از خودگذشتگي زياد داره اما صيغه كرده باشه به شرطي كه دست نزده باشه بهش 

هی خواهر اینا میخوان خوی حیوانی خودشونو سیر نگه دارن،حالا میخواد دختر بچه باشه یا زن دیگران یا مجرد ...

فدات شم چرا عصبانی میشی ولش کن من رفتم شما هم برید ولی منچون مطمین نیستم کاریش ندارم 

گو خورده خیرخواه شده😂 نکبت چه بهانه ای هم اورده چرا شرایط جدایی نداری چیه مگه شرایطت

درست صحبت کن خانوم . وقتی نمیتونی موضوعی را درک کنی نظر نده در موردش که نشی نمک روی زخم 

عزیزم من خودم از همسرم جدا شدم اونم به خاطر خیانت نمیخوام ته دلت رو خالی کنم اما این یه حقیقت مرد وق ...

باهم رابطه نداشتن . فقط درحد خرجی دادن بوده ‌. من حتی دیدم زنه براش از خودش عکس فرستاده بود و شوهرم باز نکرده بود ببینه 

باهم رابطه نداشتن . فقط درحد خرجی دادن بوده ‌. من حتی دیدم زنه براش از خودش عکس فرستاده بود و شوهرم ...

خوب ديگه پس مشكلت چيه حله ديگه غصه چي و ميخوري عزيزم زندگيتو بكن 

میشه یه بار فرصت داد البته حالم از این حرف نیت خیر بهم میخوره

نمیدونم چی باید بگم باید باور کنم‌یا شک ولی میدونم شوهرم دل رحمه و ازش این کارا برمیاد که به خاطر کمک فکرش کار نکنه