2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم میگه بچت لووووسه!

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 53 پست
فقط تورو خدا از این مامانا نباشین که تا میرن خونه کسی و بچه خونه رو کن فیکون میکنه مادره انگار که هی ...

من اینجوری نیستم خونه کسیم برم حواسم به بچم هست خرابکاری نکنه همش میدوئم دنبالش 

یه دادایی سر خواهرزاده هاش میزنه من میترسم بهش میگم سر دختر من اینجوری داد نزنیا

آخی چجوری دلش میاد 

کمتر برو خونشون نزار به بچت چیزی بگه یا خدای نکرده داد بزنه سرشون اعتماد بنفس بچه ات کم میشه

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی چجوری دلش میاد  کمتر برو خونشون نزار به بچت چیزی بگه یا خدای نکرده داد بزنه سرشون اعتماد ب ...

خداروشکر دورن زیاد نمیبینمشون ولی حواسم هست بچه رو باهاشون تنها نزارم

خداروشکر دورن زیاد نمیبینمشون ولی حواسم هست بچه رو باهاشون تنها نزارم

کار خوبی میکنی عزیزم مراقب بچت باش انشالله خدا حفظش کنه برات🙏🏻❤️❤️❤️

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
ممنون عزیزم ایشالا توام بچت که به دنیا اومد لحظات خوشی رو باهاش بگذرونی      

مرسی عزیز دلم 😘😘❤️❤️❤️❤️

فقط یبار یه ظرفو شکوند اخم کردم اولش فک کرد شوخی کردم خندید بعد که فهمید جدیه اخمم خواست گریه کنه که ...

نه دیگه معذرت خواهی نکن ولی جدیتت در حد اخم و تنبیه اینکه مثلا 2 ساعت اسباب بازی محبوبشو ندی بهش خوبه. داد و بیداد خیلی بده

روح من دیوانه ی پرواز بود... (فریدون مشیری)