2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم میگه بچت لووووسه!

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 53 پست
والا خواهرشوهرش فولادزره هستش😑 به بچه طفل معصوم میگه اوس  ببخشیدا استارت.ر بزرگتر که شد یه چی ...

یعنی عمه بد هم خونشو میخواد ؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بگسد دخترم لطافت روحش زیاده

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط توروخدا اگه به خونشون ضرر میزنه و بهش هیچی نمیگی اینکارو نکن من بدم میاد از اینجور رفتارا🙄

اونا شهرستانن ما خیلی نمیریم اونجا که بخواد شیطونی کنه بچم شاید تا الان دو سه بار رفته باشیم با بچه

نه 14 ماه خیلیییی کوچیکه، البته من زیاد وارد نیستم اما به نظرم بچه نیاز به محبت داره، 14سالش که نیست ...

فقط یبار یه ظرفو شکوند اخم کردم اولش فک کرد شوخی کردم خندید بعد که فهمید جدیه اخمم خواست گریه کنه که سریع بغلش کردمو معذرت خواستم ازش

یعنی عمه بد هم خونشو میخواد ؟

عمه که سهله عزیزم افراد خانواده دور از جونشون بد ذات باشن بد آدم رو میخوان

من خودم برادرزاده دارم ، برادرزادم خیییلی لوس و شیرینه.. فقط قربون صدقش میریم ، از گل نازکتر بهش نمیگیم نه به خاطر مامان و باباش به خاطر اینکه بچه خیلی معصومه و فرشته هستش😍

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

فقط تورو خدا از این مامانا نباشین که تا میرن خونه کسی و بچه خونه رو کن فیکون میکنه مادره انگار که هیچی و فقط یه لبخند ملیح میزنه و اگه خیلی زحمت بکشه از همون سرجاش به بچه ش میگه : عزیززززززززززممممممممممممم نکن .حتی زحمت از جا بلند شدن هم به خودش نمیده . خلاصه از اینجور بچه ها و مادرا متنفرم . دلم میخواد جفتضون رو خفه کنم.

وقتی ارزش ها عوض میشوند ، عوضی ها با ارزش میشوند.
عمه که سهله عزیزم افراد خانواده دور از جونشون بد ذات باشن بد آدم رو میخوان من خودم برادرزاده دارم ، ...

به نظرم تربیت بچه چون حساسه ادم نباید صرف یه حرف و تعصب واکنش منفی داشته باشه عقل میگه ادم روش فکر کنه حالا نمیخواد ادم به طرف بگه تو راست میگی یا دارم رو حرفت فکر میکنم همون پیش خودش دودوتا 4 تا کنه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
فقط تورو خدا از این مامانا نباشین که تا میرن خونه کسی و بچه خونه رو کن فیکون میکنه مادره انگار که هی ...

وای منم😟🤨🤨

به بعضیام باید گفت : خودمون عَن‌یم 💩، واسه کیا اینا چُس میکنن خودشونو؟!😏🤔😄      
نمیدونم اخه ما که همه رفتارهای بچه ات و ندیدیم شاید غیر اجتماعی باشه شاید هم عادی باشه نمیدونم  ...

کار اشتباهی میکنه با صحبت میگم مامان چرا اینکارو کردی ببین خونه کثیف شد مامان دوست نداره اینجوری میکنی بعدم میگم بیا جمعش کنیم یا یه کارو میخواد انجام بده نخوام میگم نه این کارو نکن بعدم میدوام سمتش دنبال بازی میکنم باهاش که انجام نده. 

قبلنا کابینتای آشپزخونه رو باز میکرد کلی وسایل میشکوند الان یاد گرفته تا چیزی برمیداره میده به من منم میگریم میزارم جای دیگه  ازش تشکر میکنم کمکم کرده

عزیزم

مامان دانایی هستیدکه عشق واحساس می دهید...دکترمریم صداقت تصریحامی گفت اگردراین سن عشق ندهیدبعدابایدهزارجورعوارض ازجمله وابستگی راتحمل کنید.

به خواهرهمسرتون محترمانه بگیدلطفااین رانیگید....اگرگوش ندادیکی دوهفته ارتباط راکم کنیدمتوجه شود. یکی ودوهفته مشکلی معمولاپیش نمی آورداماشایداومتوجه شود.البته برای نرفتن اصلابا همسرتون درگیرنشوید. یکی دوهفته ازهمسرتون فرصت بخواهید.

والا خواهرشوهرش فولادزره هستش😑 به بچه طفل معصوم میگه اوس  ببخشیدا استارت.ر بزرگتر که شد یه چی ...

دخترم کوچیک تر بود وزنش زیاد بود همش میگفت چقدر چاقه هر دفعه زنگ میزد سایز پوشکشو میپرسید میگفت این الان اینجوریه یه سالش بشه 20 کیلو میشه همش استرس میداد بهم. الان که میبینه بچم لاغر شده میگه چیزی نمیدی بهش بخوره! یکی نیس بگه آخه به تو چه

عمه که سهله عزیزم افراد خانواده دور از جونشون بد ذات باشن بد آدم رو میخوان من خودم برادرزاده دارم ، ...

یه دادایی سر خواهرزاده هاش میزنه من میترسم بهش میگم سر دختر من اینجوری داد نزنیا

دخترم کوچیک تر بود وزنش زیاد بود همش میگفت چقدر چاقه هر دفعه زنگ میزد سایز پوشکشو میپرسید میگفت این ...

واااای من از این اخلاقا خیییلی بدم میاد..

واقعا...کسی نیست بهشون بگه تو کجای قضیه هستی سر یا تهش😒😒

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️