من اولش دلم چیزای ترش میخواست اولا هم یحوری چاق شده بودم که همه فهمیدن حاملم اخه بچه که دختر باشه ادم باد میکنه تازه زشتم شده بودم بچه دختر ادمو زشت میکنه سیاه شده بودم سه ماهم که شد بادم خوابید انگار اصلا باردار نیستم بچه پسر اینطوریه اخه اول چاق میکنه بعد لاغر دختر خواهر شوهرمن اینطوری شد بچش پسره رفتم سونو گرافی گفت احتمالا دختره الانم چند روزه دلم چیزای شیرین میخواد حلوا و شیرینی خامه ای و ابمیوه و اینچیزا میگم نکنه بچم پسر باشه قربون خدا برم اخه من که اول پسر میخواستم از وقتی فهمیدم بچم دختره انقد وسایل دخترونه لباس دخترونه دیدم الونم عاشق دختر شدم حتی چنتا چیزم واسش سفارش دادم درست کنن حالا اگه بچه پسر از اب در بیاد من چیکار کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم
عزيزم چرا زودي لباس سفارش دادي من خيليارو ديدم كه سونو ان تي بهشون اشتباه گفتن
لباس نیست کاش لباس بود از این آویز فانتزیا همشو دخترونه تل و اینچیزام سفارش دادم چن دستم لباس وای نگو دلم میریزه من دختر میخوام 🤕میگم ککنه من پسر میخواستم بهم که گفتن دختر من ناشکری نکردم و با عشق ازش مراقبت کردم همش شکر کردم خدا خواسته یه حالی بهم بده پسر در اومده خدایل نوکرتم دختر میخوام دختر
نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم