2777
2789
عنوان

چیکار کنم دهانه رحمم باز بشه

8448 بازدید | 17 پست

سلام 39 هفته و 3 روزم 😞😩 رفتم معاینه گفت هنوز یک ثانتم باز نشدی اما لک دیدم دو سه تا هیچ کمر درد و دل دردی ندارم 😔روحیمو کامل باختم اخه 37 هفته هم رفتم معاینه گفت بازم هیچی سرکلاژم بودم 😣میترسم امپول فشار بزنن و بازم باز نشه دهانه رحمم بهم بگین چیکار کنم باز بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اااا منم همین هفته و ۳ روز بودم هیچ دردی نداشتم ولی چون ورزش کردم ویاد روی و اسکوات خیلی زود دهانه رحمم باز شد .من تا ۳۹ و ۳ روز درد نداشتم جات خالی یکم مرغ پختم  کردم برای طعمش بهش زعفرون زدم ساعت ۱۰ شب خوردیم باز من دوباره ساعت ۲ گشنم شد خوردم بعد ساعت ۶ صبح دردا شروع شد که مغز سرم درد گرف و زمین گاز میگرفتم درد طبیعیو کشیدم ولی سز شدم معاینت کردن درد نداش منو که ۹ تا ماما معاینه داخلی کردن دکترم اومد گف از کی بستری کردین گفتم ۲ ساعته ف ۴سانت بازه 

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
اااا منم همین هفته و ۳ روز بودم هیچ دردی نداشتم ولی چون ورزش کردم ویاد روی و اسکوات خیلی زود دهانه ر ...

اره متوجه شدم تاپیک قبلیم گفتین هه داغون شدم من 😩😫با کلی امید رفتم

منم مثل شما هستم...دکتر بهم گفت روزی 3 ساعت پیاده روی کنم...صبح یک لیوان گل گاوزبون و شب یک لیوان شربت زعفرون بخورم...امیدوارم خیلی طول نکشه این پروسه..اصلا نمیتونم تصور کنم که برای شروع دردهام آمپول فشار بهم تزریق کنن..😞😞😞😞