2777
2789
ما دوران دانشگاه سه تا دوست بودیم.همش میرفتیم بیرون.یادش بخیر کلی آزادی داشتیم.همش ناهارا میرفتیم رس ...

مگه الان عقد کردی ک ازاد نیستی دیگه 😨ب مامانش گفت  چی گفتن 🙄

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه رفیق داشتم دوبار دو نفرو تو جمع دانشگاه میخواست دوبارش طرف اومد به من پیشنهاد داد

یبارش که احمق رفته بود به اون گفته بود مثل خواهرمی برو برام باهاش حرف بزن! بعد اومد به من گفت مسیح به نظرت فلانی چجور ادمیِ

منم از همه جا بی خبر فکر کردم بالاخره طرف بهش پیشنهاد داده گفتم خیلی پسر خوبیِ و ...

خلاصه اینم بدون اینکه چیزی بگه گفت بیا بریم کافه رفتیم و اونجا که بودیم یهو یارو اومد منم خودمو اماده کرده بودم وقتی رفتیم ببندمش به فحش که چرا دوست شدی به من نگفتی تو همین فکرا بودم یهو رفیقم از جاش بلند شد گفت خوب دیگه من تنهاتون میزارم حرفاتون رو بزنید... یعنی وا رفتمااااا... اخه یارو اصلا تایپ من نبود... کلا خوشم نمیومد ازش...

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

من انموقع ها با همسرم دوست بودیم خیلی میپیچوندمش با دوستم و دوست پسرش و دوستش میرفتیم جاده شهربازی کوه مامانم تهدیدم میکرد که الان زنگ میزنم به محمود میگم داری کجا میری😂😂😂بد هرموقع دوست پسرم زنگ میزد صدام خواب الود میکردم میگفتم خوابم یا میگفتم تو حیاط ام😂😂لامصب خونه بودم زنگ نمیزد همین که میرفتم بیرون زنگ میزد😂

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
اهان چه جالب شوهرم يه جور ميخوابه نه تكون ميخوره نه حرف ميزنه بعضي موقع ها نفساشو چك ميكن ببينم زندس ...

هرکس ی جوره دیگه😄همسر من تو خواب اکتیوه کلا

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

وا مگه مامانت راضی نبود 😑😑😑چرا اینطوری میکنه مگه چیزی ازش دیده؟؟

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
من انموقع ها با همسرم دوست بودیم خیلی میپیچوندمش با دوستم و دوست پسرش و دوستش میرفتیم جاده شهربازی ک ...

منم یه بار شوهرم و تو دوستی پیچوندم بلایی سرم اورد تا اللن که 12 سال میگذره جرات نکردم بپیچونمش.حالا من شانس اوردم با دوستام که همه دختر بودم پیچوندمش اگر یه پسر بینمون بود که الان کفن پوسونده بودم

اگر صدبار میمردم بازم.تورو میدیدم عاشق میشدم.....
وا مگه مامانت راضی نبود 😑😑😑چرا اینطوری میکنه مگه چیزی ازش دیده؟؟

موافق ازدواجمون که هست.اما میگه باید زودتر رسمی بشین.یکی میبینتتون آبرومون میره.

آخه مامانم که نمیدونه پنج سال و نیمه دوستیم.هههههههههه😉

ای کلک

یبارم زنگ زد گفت بریم بیرون حالا من بیرون بودم گفتم خواب بودم خوابم میاد😂😂داشتم میرفتم خونه دیدمش😀گفت عادت داری تو خواب بری😀

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺