الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نداشتم.. سی سال فقط درس خوندم آخرشم با این ازدواجم سالهاست چشمام از گریه ديگه چیزی نمیبینه و تاری دید دارم.... مجردی و متاهلی من با مرگم فرقی نداره
بیایید خوبی کنیم... بیایید خوب باشیم... فطرت انسان نیکویی کردن است.... آدمهای مهربان را احمق فرض نکنید... آنها قلب بزرگی دارند و بخششی بیکران.... آدمهای مهربان ستارگان دنیا هستند... شما چند ستاره اید؟
دوران مجردی م اونجاش خیلی شیرین بود ک وقتی از مدرسه جایی میبردنمون منم گوشی میبردم با دوس پسرم تلفنی حرف و اس ام اس بازی میکردیم🤣🤣 دلم واسه اون دوران خیلی تنگ شده😣😣😥
برای سلامتی پدر مادرم یه صلوات میفرستی(اللهم صل علی محمد و آل محمد)
والا مجردی نفهمیدم چیه تا خواستم خوشی کنم سرو گوشم داشت میجنبید سوار ماشین یه پسره شدم واسه شروع اولین رابطه دوستی با جنس مخالف یعنی اولین بار بود میخواستم تجربه کنم که چیه شد شوهرم😒