2777
2789
موافق ازدواجمون که هست.اما میگه باید زودتر رسمی بشین.یکی میبینتتون آبرومون میره. آخه مامانم که نمید ...

من و شوهرم کلا دو ماه دوست بودیم از اول اشنایی تا شب عروسی شد ۶ ماه

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
موافق ازدواجمون که هست.اما میگه باید زودتر رسمی بشین.یکی میبینتتون آبرومون میره. آخه مامانم که نمید ...

خخخخ 😆😆 حالا اون ب مادرش گفت یانه کی میخواد بگه

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ اخر وسایل ارایشامونو درمیاوردیم خوشگل میکردیم ی جفت کفش اسپرت گنده داشتم ومانتومم 6جیب بود تا میرسیدم خونه هی مطلک مینداختن.تریپ رنگی افکارجنگی😂😂😐😐

یه روزی انقدپولدارمیشم ک وقتی گوشیم هنگ کرد...خیلی بیخیال,,,محکم بکوبمش به دیوار😇😕
منم یه بار شوهرم و تو دوستی پیچوندم بلایی سرم اورد تا اللن که 12 سال میگذره جرات نکردم بپیچونمش.حالا ...

من میپیچوندم با پسر میرفتیم😀

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
نشین تو خونه ها بدتر میشه اوضاع اشتباه منو نکن برو بیرون فعال باش اگرهم پدرومادرت سخت میگیرن یه راهی ...

راهشو پیدا کردم.شوهر میکنم آزاد میشم.حالا بهم قول داده برام پیش خودش یه کار جور کنه.

یه دوست دارم از زمان مجردیم تاحالا دوستیم همه بیرون رفتنامون باهمه رفتیم شهربازی سوار ترن بودیم هنوز ترن راه نیوفته بود مامان دوستم زنگ زد دوستم گفت سرکوچه ام ۵ دیقه دیگه خونه ام😀😀حالا فقط ۱۰ دیقه طول میکشد ترن تموم شه مسیر برگشتم هیچی رو ترن بودیم مامانش هی زنگ زنگ😀😀میدونست بیرون رفتنمون فقط با همه ترن تموم  شد دوستم جواب داد مامانش گفت خودتو اون دوستتو باهم چال میکنم قطع کرد😂😂 سرکوچه ام۵ دیقه دیگه خونه ام همانا ۴۵ دیقه دیگه رسیدن همانا

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
یه دوست دارم از زمان مجردیم تاحالا دوستیم همه بیرون رفتنامون باهمه رفتیم شهربازی سوار ترن بودیم هنوز ...

با حال بود خیلی...منم خیلی ب مامانم سوتی میدادم😀😀😀😅

مگه چیکار کرد که ترسیدی؟؟؟

اومد جلو مدرسه دنبالم گفتم برو بابام امروز میاد دنبالم گفت باشه ما با دوستام برنامه  داشتیم بریم خونه دوستم اونجا مانتو هامونو عوض کنیم بریم بیرون بچرخیدم و پاساژ گردی.خلاصه ما میریم نگو یکی از دوستام شمارشو از گوشی برداشته زنگ زده بهشکه شقایق تو رو پیچونده.تو مرکز خرید بودم دیدم زنگ میزنه جواب که دادم با صدای بلند داد میزد کدوم گوری بخدا رنگ پرید انقدر حالم بد شد دوستام فهمیدن دستام میلرزید گفت پیدات کنم میکشمت شقایق  منو میپیچونی فقط بگو با کی کجایی واااای فهمیدم شک کروه با کسیم که پیچوندم فقط برای اینکه بیشتر از این عصبانی نشه همونطور بدون جواب گوشی رو دادم دوستم گفتم بهشبگو کجاییم دوستم طفلی گفت که با همیم بیاد فلان مرکز خرید ده دقیقه نشد دیدم اومد بخدا قسم میخواستم از حال برم فکر کن 16 سالم بود اون 27 سالش من یه دختر 50 کیلیویی(البته ماشالله الان 80 کیلواما😂) اون 120 کیلو با قد 190 اومد همچین یه دونه خوابوند تو گوشیم افتادم زمین با صداش کل پاساژ برگشتن نگام کردن بلندم کرد دستمو کشید به زور میدوید دنبالش وای برد تو ماسین قفل مرکزی رو زد برد خارج از شهر یه جاده ای تو سهرمون معروفه تارکدره برد اونجا انقدر داد زد دعوا کردم دندونام از ترس میخوردم بهم گفت هم تورو میکشم هم خودمو اگر بفهمم منو پیچوندی یا با کسی هستی حالا اون موقع دوست بودیم الان که زن و شوهریم ببینه میدونم میکشه بخدا

اگر صدبار میمردم بازم.تورو میدیدم عاشق میشدم.....