2777
2789
عنوان

آشتی بعد از بهم خوردن نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 2747 بازدید | 44 پست
نمونش خودم 😂😂😂😂 نامزدم خوب بود ولی خانوادش نکبت بودن . منم با افتخار بهم زدم. چرا یه عمر زجر می ...

والا خوب کاری کردی، شوهر من خیلی خوبه ولی یه خانواده بسیار بد داره، حسوووووود به تمام معنا، خیلی ازار دهنده است😩

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

والا خوب کاری کردی، شوهر من خیلی خوبه ولی یه خانواده بسیار بد داره، حسوووووود به تمام معنا، خیلی ازا ...

کاش فقط حسود بودن😔😔 تو چهار ماه من تا مرز سکته رفتم با فشار ۵

از دست کاراشون😔

بعد از کلی کنکاش فهمیدم : توی زندگی با احمق بحث نکنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش فقط حسود بودن😔😔 تو چهار ماه من تا مرز سکته رفتم با فشار ۵ از دست کاراشون😔

چه کارایی؟ بگو بینم شاید اینا بدترشو داشتن😁😁😁😁

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

بهترکه به هم زدین،این که شوهر نیست خفت گیره

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.
چه کارایی؟ بگو بینم شاید اینا بدترشو داشتن😁😁😁😁

تو مهمونیا گیر میدادن که چرا فامیلمونو تحویل نگرفتی چرا بلبل زبون نبودی چرا خودتو گرفتی

میرفتیم خونشون بعدش پیغام پساام که چرا کادو نیاوردین

با نامزدم بیرون میرفتیم‌عزار بار زنگ میزدن که با هم نمونیم الکی یه کاری میدادن دستش

لباس میخواستم بگیرم هزاااار نظر میدادن

میگفتن ما که خونه نیستیم باید بیای پیش ماوان تنها نباشه . و انتظار کلفتی ازم داشتن

حالامن بخدا بهترین موقعیتو دارم و از نظر ظاهر و زیبایی و خانواده و اسم و رسم و خوشنامی و مالی و تحصیلی و همه چی بخدا سر بودیم. کل شهر مارو به خوبی میشنلسن و اسممون بزرگه. بعد انتظار داشتن بردشون باشم.

و منم اشتباهم این بود که متاسفانه اوایل خیییییلی خودمو خاکی گرفتم گفتم یه وبد با خودشون فکر نکنن چون موقعیتم ازشون بالاتره خودمو میگیرم😔 

بعدها همه بهم گفتن حیف بودی با این انتخابت.

البته پسره خیلی خوب بود و دوسم داشت ولی خواهراش اهل همه کاری بودن. 

منم داشت جونم به خطر میفتاد . بهم زدم.

خدا نگذره از خواهراش و پدر و مادرش

به احتمال زیاد فقط واسه پولته .حداقل بعضیا اگه واسه پولم بیان سمتت احترام گذار باشنو سعیشونو کنن خوشبختت کنن بحثش جداست.اگه خواستید آشتی کنید بگید من حقوقمو تو زندگی فقط واسه خودم پس انداز میکنم خونمم میدم اجاره ببین عکس العملش چیه این حرفارو فقط واسه تست زدنش بگید وگرنه زندگی مشترک بحثش جداست.

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
تو مهمونیا گیر میدادن که چرا فامیلمونو تحویل نگرفتی چرا بلبل زبون نبودی چرا خودتو گرفتی میرفتیم خون ...

فک کنم باید اونا رو تو سرت جا میدادی، در مقایسه با خانواده شوهر من😩😩😩😩😩

فک کنم باید اونا رو تو سرت جا میدادی، در مقایسه با خانواده شوهر من😩😩😩😩😩

بخدا اینا کوچکترین کاراشون یودن

هر رووووووز زنگ و پیام میدادن وای روانیم کرده بودن 

خدا بهت صبر‌بده عزیزم 

بخدا اینا کوچکترین کاراشون یودن هر رووووووز زنگ و پیام میدادن وای روانیم کرده بودن  خدا بهت ص ...

شوهر من با اینکه خوبه ولی بشدت از خانواده اش میترسه، هر موقع زنگ بزنن باید امار تمام کارها رو ازش بگیرن( البته پیش من جرات نمیکنه امار بده و میگه دیگه نمیگم) ولی میدونم که بازم میگه،،،،،،،، جرات نیست تو فامیل ما اتفاقی بیفته( مثلا خیانتی و ‌..) سریع به روم میارن( این بی ملاحضگیشون وحشتناکه) یا به قول شما، من خودم و خانواده ام از خانواده اش سرتریم( اقتصادی و سواد،البته بجز شوهرم که باسواده، بقیه دیپلم دارن) 

یبار با شوهرم تو نامزدی دعوام شد، یعنی در اصل خودمو لوس کردم، میخواستم منت کشی کنه، شوهرمم منتی کشی کرد ولی سریع به خانواده اش گفت خانمم ازم خیلی ناراحت شده گفته طلاق میخوام( من الکی گفتم، شوهرم ترسیده بود) دیدم صدای مامانش از گوشی دراومد که بروووو طلاقش بده حوصله داری😐😐😐😐😐

یا وقتی شوهرم تو خونه کمکم میکنه اونا مسخره اش میکنن میگن زن ذلیلی، ببین خانمت پیرت کرده و ...

بخوام بگم یه کتاب میشه😩😩😩😩😩😩😩

تو مهمونیا گیر میدادن که چرا فامیلمونو تحویل نگرفتی چرا بلبل زبون نبودی چرا خودتو گرفتی میرفتیم خون ...

دقیقا منم همین کارو کردم.هی رفتار بد دیدم ازشون گفتم چیزی نگم که خیال نکنن چون ازشون سرترم خودمو میگیرم.اصلا اهمیت نمیدادم.

امتحانش کن.ببین به خاطر پول وموقعیتت هست که میخوادت یا نه؟بگو خونه وپولام ومیدم به بابام.سر کار هم ن ...

اینکارو کردم.من از خونه حرفی نزده بودم خودش گفت اینجوری شنیدم گفتم نه بابام فقط در حد حرف گفته اصلا همچین چیزی نیس کاروهم که خودش میگفت دوس ندارم بری سرکار .من قبل نامزدی خیلی محتاط بودم خیلی سعی کردم امتحانش کنم الکی عصبانیش میکردم که ببینم چیکار میکنه فقط نگرانیم این بود که ی وقت عوض نشه بخودم میگفتم دیگه عوضم بشه میخاد جزیی باشه ولی 180درجه تغییر کرد. میدونم مقصر اون بود ولی چون اولین قهرمون بودوتازه نامزد بودیمو بهش فرصت ندادم عذاب وجدان دارم...

شوهر من با اینکه خوبه ولی بشدت از خانواده اش میترسه، هر موقع زنگ بزنن باید امار تمام کارها رو ازش بگ ...

وای خدا همش برای منم اتفاق افتاد😐😐😐😐😐

دقیقا منم همین کارو کردم.هی رفتار بد دیدم ازشون گفتم چیزی نگم که خیال نکنن چون ازشون سرترم خودمو میگ ...

خواهشا شما بسیار فکر کنید. این مورد اصلا متناسب شما نیست از هیچ نظر !