2777
2789
عنوان

آشتی بعد از بهم خوردن نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 2747 بازدید | 44 پست

باخونوادت مشورت کن.ما که نامزدتونو ندیدیم.

فکر میکنم پدردنیادیده ای دارین .از پدرتون کمک بخواین ومادرتون.

اونا باشناختی که از شما ونامزدتون دارن.میدونن،باهاش خوشبخت میشین یا نه.

اونا چیزایی تو خشت خام میبینن ،که ما تو آیینه هم نمیبینیم

شروع یه زندگی خیلی مهمه ، یکی از بهترین خاطرات اول زندگی عروسیه، اگه اینو هم نگیره و پدرتون پولشو بده هر چه قدر هم که خوب باشه نتنها خاطره خوش نمیشه بلکه مایع عذاب یک عمر میشه، ظاهرا که طرف زیادی زرنگه آشو با جاش میخواد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ارشد، اون دیپلم

از همینجا باید جواب نه میدادی

بعد تو خودت خونه داری، در حالی که اونا کلا اجاره نشینن، اینم دومین اشتباهت

بعد یه قهر کردی نمیان از دلت دربیارن، دلتو میشکنن، تازه هنوز صیغه ایی بهت میگن برات عروسی نمیگیریم و ...

بهتر که عقد نکردی

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

باز اگه میگفت پول ندارم عروسی نمیگیرم یچیزی انقدر گدا گشنه و ندید بدیده که میگه بابات عروسی بگیره این تورو واسه پول میخواد دوست نداره حتی یذره اگه داشت اینجوری نمیکرد 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

یعنی چی بابات عروسی بگیره من ندارم! 

خیال خودشو راحت کرده 

به نظر من ولش کن. 

چون پدرتون پشت شماست این آقا تااااااااا آخر شما هرچی بخوای میگه برو از بابات بگیر🤨

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    

اينكه اشتباهات خودت رو هم مى بينى خيلى خوبه

در مورد اينكه تصميم درست چيه بايد برى پيش مشاور باهاش صحبت كنى اينجا نتيجه اى نمى گيرى

اما يه موردى رو بهت بگم

اون قسمتى كه نوشتى زن هايى كه با همه چيز ميسازن و دم نمى زنن و 

اونا كار درستى نمى كنن كه تو بهشون غبطه بخورى

يا واقعا بى پناهن و هيچ چاره اى ندارن _ كه اينا خيلى كمن_

يا ارزش و حد خودشون رو نمى دونن و حماقت مى كنن 

یه کم به خانواده ی هم سطح فرهنگ هم نگاه کنید بعد ازدواج کنید. فقط خودتون دوتارو نبینید. واقعا تاثیر داره... 

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
تو ارشد، اون دیپلم از همینجا باید جواب نه میدادی بعد تو خودت خونه داری، در جالی که اونا کلا اجا ...

عروسی و جهاز و خونه هم‌که با دختر خانمه!! کارمندم هست!

حس میکنم استارتر میخواد زن بگیره نه شوهر کنه! 

بعد از کلی کنکاش فهمیدم : توی زندگی با احمق بحث نکنم.
به نظرم برید پیش مشاوره... اول خودتون برید بعد اگر لازم بشه مشاور ازتون میخواد که ایشون هم بیان... ب ...

والا من یه جاری دارم خودش مشاوره ..با عالم و ادم مشکل داره خونه هیشکی نمیره ..اصلن یه وضعی..

عروسی و جهاز و خونه هم‌که با دختر خانمه!! کارمندم هست! حس میکنم استارتر میخواد زن بگیره نه شوهر کنه ...

اره والا😐😐😐

انقد زورم میاد از همچین ازدواجهایی که دختر همه چی تمومه، بعد یه شوهر بیخود و مفتخور گیرش میاد و بدبختش میکنه

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

اره والا😐😐😐 انقد زورم میاد از همچین ازدواجهایی که دختر همه چی تمومه، بعد یه شوهر بیخود و مفتخور ...

نمونش خودم 😂😂😂😂

نامزدم خوب بود ولی خانوادش نکبت بودن . منم با افتخار بهم زدم. چرا یه عمر زجر میکشیدم😑

بعد از کلی کنکاش فهمیدم : توی زندگی با احمق بحث نکنم.