2777
2789
عنوان

يه لحظه بياين

134 بازدید | 19 پست

اونايى كه باردار بودن يا هستن شما هم مثل من بودين

من نمى خوام تو آينه خودم رو نگاه كنم از بس به خودم نمى رسم صورتم پر موهام به هم گره خورده خلاصه يه وضعى

هميشه قبل باردارى به خودم مى رسيدم آرايش مى كردم تر تميز  بودم الان اصلا حوصله ندارم 

نمى دونم چه كار كنم

بدتر از همه چاق هم شدم دارم غصه مى خورم كه چه طور وزن كم كنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دکلره میکنی

شوهرم عاشق رنگ روشنه ! الان ديگه تيره كردم دست نميزنم ! ميترسم همش ميبندم ميگه يه تار مو نيوفته ! فقط از بارداري ميترسم نريزه ! ميخوام اقدام كن ازاين بيشتر ميترسم 

تا اومده درست بشه یکم زمان میبره به جای موی روشن ، شدهرت رو جوره دیگه راضیش کن

بنده خدا خودش ميگه ديگه رنگ نكن بزار جون بگيره چون سنشم پايينه ميگم دوس داره 26 شوهرم جوونه ميگم ميره زناي ديگه ميبينه دلش ميخواست خودمم ٢٣ ام ! 

نترس  توی خونه با چیزای دیگه جذبش کن میدونی چی میگم ؟

اره عزيزم الان خداروشكر از سرش افتاده يه زمون گفت بينيتو عمل كن بعد گفت لباتو پروتز كن والا به هر سازش رقصيدم ! حالا بايد برسم به موهام كه مبادلات نريزه الان به فكر بچه داريم ميگن تو بارداري ميريزه 

اره عزيزم الان خداروشكر از سرش افتاده يه زمون گفت بينيتو عمل كن بعد گفت لباتو پروتز كن والا به هر سا ...

یه چیزی میگم گوش کن

من توی ده سال زندگی متوجه شدم هیچی مثل لباس مرد رو مجذور نمیکنه

لباس چی میپوشی ؟ واقعا لباس از هر چیزی مهم‌تره