2777
2789
عنوان

خانومایی ک منتظر مثبت شدن بی بی چکشون هستن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1965 بازدید | 127 پست
ابشالا مثبت بشه عزیزم من ماه قبل موعدم سیم بود تا دوازدهم پریود نشدم همه بهم تبریک گفتن 😐😐اما بی ...

ان شاء الله این ماه نی نی دار بشیم گلم 😭 من نمیخوام ضدحال بخورم

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بچه ها منم امروز ۲۰وقتمه همیشه به موقع به موقع میشم توروخدا بیاین برای همدیگا دعا کنیم

سلام ان شاء الله همه مون باهم این ماه نی نی دارشیم 😍

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
من‌یه سقط داشتم ۸ماه پیش اما باردار نشدم بعد اون  اما این ماه عکس رنگی انداختم

خب؟؟؟ بعد عکس رنگی دکتر چی گف؟؟؟

سلام با اجازه استارتر عزیز ی سوال داشتم.  من موعدم 16 ام بودپریود نشدم چون امپول hcg و قرص لوتراکس خورده بودم شک کردم دیشب ی بی بی زدم که هاله کمرنگ افتاد بعد از یکساعت قشنگ مشخص شد صبح رفتم ازمایش جوابش فردا اماده میشه امشب چندبار لک دیدم یعنی دارم پریود میشم؟

ایشالا بارداری بد به دلت راه نده چند وقته اقدامید؟ما نزدیک ۴ ماه

من ۳ ماهه تو اقدامم.قبلا ها فک میکردم نی نی زودی میاد ولی حالا بدجور ضدحال میخورم

خدا به همتون ی نی نی سالم بده به منم ی نی نی سالم بده.من ماه پیش عکس رنگی گرفتم بخاطر این که سالمم ا ...

ان شاء الله همه مون باهم این ماه یا ماه بعد نی نی دارشیم 😍

من ۳ ماهه تو اقدامم.قبلا ها فک میکردم نی نی زودی میاد ولی حالا بدجور ضدحال میخورم

منم همین طور والا فامیلای من که میپرسم همه میگن با یه بار گرفته

با هم هستیم تقریبا ایشالا هممون دامنامون سبز شه😍😍😍

خدای مهربون شکرت برای دخترم