فرزانه٧٠ مدیر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 3932 عنوان اين مثبته يا منفي ،خواهش ميكنم بيايد | مشاهده متن کامل بحث + 1972 بازدید | 120 پست اين بيبي چكو ساعت٤زدم بعد يك ساعت رفتم ديدم اينجوريه،٣روز عقب انداختم،٥ماه اقدامم،زير شكمم و پهلو سمت راستم خيلي تير ميكشه ترشح هم زياد دارم خواهش ميكنم با تجربه ها بهم بگيدمثبته يانه!؟ خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍 1397/08/19 | 20:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرزانه٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 3932 ایشالله😍 مارک بیبی چکت چی بود؟ مديكور😕 خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
زینووووووووو عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 5843 من فردا ميرم ازمايش ان شالله برام دعا كن مامان شدن باشم عزیزم آزمایش زوده بنظرمن ...دوتا تست بخر دوتاش بزناگه زود دوتا خط انداخت دیگه صددرصد مثبتهانشالله خوشحال بشی فردا آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ...
گل_بانو_67 عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 4614 ندارم متاسفانه شوهرمم شيفته امشب نيست فردا صبح ميرم ازمايش خواهش ميكنم برام دعاكنيد ان شاءالله با خبر مثبت شدن آزت تاپیک بزنی و بارداری بی خطر و راحتی داشته باشی 💗💗💝💝🤩🤩 در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
گل_بانو_67 عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 4614 مديكور😕 به نظر من مدیکور بهترین مارکه در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
فرزانه٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 3932 عزیزم آزمایش زوده بنظرمن ...دوتا تست بخر دوتاش بزن اگه زود دوتا خط انداخت دیگه صددرصد مثبته انشالل ... عه جدي؟رابطم ١٤روز قبل بود اين ماه كلا دوبار رابطه داشتيم نشون نميده بعد ١٤روز؟ خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
فرزانه٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 3932 به نظر من مدیکور بهترین مارکه من خيلي بد شنيدم ولي داروخونه همينو داشت خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
زهراخانومی۲۳ عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 2364 احتمالا زیاد مثبته مبارکه ولی فردا با ادرار اول بگیرین تا مطمئن بشی
فرزانه٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 3932 ان شاءالله با خبر مثبت شدن آزت تاپیک بزنی و بارداری بی خطر و راحتی داشته باشی 💗💗💝💝🤩🤩 مرسيان شالله همه منتظرا مادر بشن خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
ستيا عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 24896 مديكور😕 منم چند روز پیش مدیکور گذاشتم منفی بود درستم بود 😁 خیالت راحت پس مثبته😂 قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
00setare00 عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 11745 😢خط اولي كه سه ثانيه اي پررنگ شد دومي رو نميدونم فکر نکنم معتبر باشه فردا دوباره امتحان کن خدایا شکرت.
فرزانه٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 3932 فکر نکنم معتبر باشه فردا دوباره امتحان کن باشه😔 خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
زینووووووووو عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 5843 عه جدي؟ رابطم ١٤روز قبل بود اين ماه كلا دوبار رابطه داشتيم نشون نميده بعد ١٤روز؟ نه عزیزم نشون میده ولی واسه اینکه خدایی نکرده ناراحت نشی گفتم اول تست بزن دوبارهجون سخته بری باهزارامید آزمایش بدی بعد ناراحت شی آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ...
فرزانه٧٠ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 3932 منم چند روز پیش مدیکور گذاشتم منفی بود درستم بود 😁 خیالت راحت پس مثبته😂 😁😁😁من هميشه مديكور ميزارم منفي ميشهايندفعه مثبت شدم كاش وايميستادم چنددقيقه نكاه ميكردم خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
mt64 عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 11979 نميدونم جقدر طول كشيد شايد خمين كه اومدم بيرون خط افتاده علائمي كه گفتم ميتونه نشونه خوبي باش ... کو تستت 😐 باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤