2777
2789

فردا باید ازمایش ادرار بگیرم برا دخترم چجوری ادرارشو جمع کنم .کسی تجربه داره .کمکم کنه 

خدا جونم شکرت  😍😍اللهم صلی علی محمد ال محمد 

عزیزم من واسه پسرم چندوقت پیش گرفتم با اینکه پسر راحته خیلی ولی همش جیغ میزد و گریه میکرد و جیششو نگه داشته بود

نمیدونم دختر چه جوریه ولی اول صبح بگیر که صد در صد جیش میکنه سریع

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
عزیزم من واسه پسرم چندوقت پیش گرفتم با اینکه پسر راحته خیلی ولی همش جیغ میزد و گریه میکرد و جیششو نگ ...

چجوری جمع کنم تو طرف نمونه گیر .متوجه نمیشم کی جیش میکنهاخه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبح که دخترت بیدار شد جیش میکنه

اکثر بچه ها اینطورن

چه ظرفی دادن بهت؟ مال پسرم کیسه بود مثل بادکنک

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

یه چیزی میدن باید بزاری تو پوشکش

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
صبح که دخترت بیدار شد جیش میکنه اکثر بچه ها اینطورن چه ظرفی دادن بهت؟ مال پسرم کیسه بود مثل بادکنک

عزیزم برا من کیسه نیست ی طرف موچیک در داره.

میشه تو پوشکش پاکت فریزر بزارم جمع شد بریزم تو ظرف

منم ی هفته دنبال جیش پسرم بودم موفق نشدم بیخیال آزمایش شدم.

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
منم ی هفته دنبال جیش پسرم بودم موفق نشدم بیخیال آزمایش شدم.

ای وای .چه بد .اخه دخترم دل درد داره باید ازمایش بده

ای وای .چه بد .اخه دخترم دل درد داره باید ازمایش بده

واسش ی پاکت مخصوصم گرفتم که ی سوراخ داشت باید به آلتش وصل میکردم ولی سوراخه بزرگ بود هرررر کاری کردم نشد.صبا می‌بردم جیش کنه ولی ی ذره جیش میکرد نمیزاست جمعش کنم

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
واسش ی پاکت مخصوصم گرفتم که ی سوراخ داشت باید به آلتش وصل میکردم ولی سوراخه بزرگ بود هرررر کاری کردم ...

حنما بایدادرار صبح باشه .گفت تا قبل ده بیار 

واسش ی پاکت مخصوصم گرفتم که ی سوراخ داشت باید به آلتش وصل میکردم ولی سوراخه بزرگ بود هرررر کاری کردم ...

خودم میتونم ی پاکت فریزر بزارم تو پوشکش ؟؟؟

عزیزم باید بری از داروخانه یه کیسه ای هس سرش چسب داره بگیری بچسبونی جیششو جمع کنی البته چنتا بگیر چون باراول موفق نمیشی برا دخترا خیلی سخته باید بخوابونیش ک چسبش وانشه دراثرنشستن 

خودم میتونم ی پاکت فریزر بزارم تو پوشکش ؟؟؟

آره اگه میتونی بزار