2777
2789
عنوان

خانمای وارد به آرایشگری میاین لطفا

132 بازدید | 14 پست

خانوم گلا من ابرو هام مشکی و چون باردارم نمیتونم رنگ کنم اما تو قسمت تاج و دمش کم پشته .هفته ی دیگه عروسی داریم به نظرتون چیکار کنم خوشرنگ و پر دیده شه ؟؟از چی استفاده کنم ؟؟مداد؟؟آکوا؟؟یا چی ؟؟

سایه ابرو

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه رنگی باشه ؟؟

من همیشه بخصوص تو دوران بارداریم از سایه ابرو استفاده کردم.من کمرنگ ترینشو تهیه کردم.برو لوازم آرایش فروشی سایه ابرو هاشو ک آورد دقت کن خیلی کمرنگ باشه حتما هم تست کن.چون اگ کمرنگ نگیری خیلی رو ابروت تیره دیده میشه و تو ذوق میزنه اونجوری

ممنون رو ابروی مشکی هم میشه کمرنگشو استفاده کرد ؟؟؟؟

من تو بارداری اصلا رنگ نمیزاشتم.ازش استفاده هم میکردم خیلی خوب بود.بعده بارداریت ابروهاتم اگ رنگ کنیو بعد سایه بزنی اونم عالی میشه.قشنگ باقلمش کادر دوره ابروتو بکش بعد شروع کن همون کادرهارو بسمت داخل ابرو آروم کشیدن تا یکدست بشه .میتونی تاج ابروتو هم مثل قسمت های دیگه ی ابروت یکدست کنی باسایه یا  میتونی کمرنگ تر باشه تاجت.چندبار ک استفاده کنی قلق هاش دستت میاد ک چه کنی

چطوریه اون ؟؟

خودم ندیدم اما ارایشگاه میرم واسم میزنه گاهی اوقات

خخخخ

طبیعی نشون میده

مثل مداد که تابلو باشه نیست

یه دفعه ارایشگر ابرومو خراب کرد چیزی نگفت بهم

سایه ابرو زد منم اصصصصلا تا وقتی شستمشون نفهمیدم😐

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون