2777
2789
عنوان

امشب خودمو خیلی زدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 57 پست
شانسه دیگه یکم تحمل کن عزیز دلم مردا با این که خودتوو بزنی تغییری توشون ایجاد نمیشه 

😔

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله
امشب که پیامکارو دیدم به شوهرم گفتم بعد عروسی آثاری از مامانت نبینم تو زندگیم گفت نمیتونم کاریش کنم ...

شما نباید مستقیم بهش میگفتی.باید با رفتارت کاری کنی ک پاش بریده بشه

❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی...                         تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب که پیامکارو دیدم به شوهرم گفتم بعد عروسی آثاری از مامانت نبینم تو زندگیم گفت نمیتونم کاریش کنم ...

کلافه شدی دیگه

میگی این بختک تا اخر عمر تو زندگیت هست

حالا اولشه

تا اخرش باید بجنگی

اگرم زیاد بجنگی یواشکی شما رفت و امد میکنه 

عشق یک تبعید است

بیا از الان طرف اوناست بعد عروسی که خرش از پل بگذره کلا بهتر از ننه باباش پیدا نمیشن این رو با تجربه ۱۶ سال زندگی بهت میگم 

یه خورده برای شروع زندگی بیشتر فکرکن برو پیش یه مشاور 

کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت
نه چون همه چی گرون شده میدونن زن بدبخت دیگه نمیتونه ول کنه بره مهریه رو هم تا بخواییم بگیریم ۴ ماه ...

دقیقا با این قوانینه ضده زنی که داریم همه قدرت دسته مرده 

بهترین کار اینه که به فکر خودمون باشیم و خودمون و خواسته هامون اولویت داشته باشه 

من شخصا به این نتیجه رسیدم دلسوزی برای مردا (اونم مردای امروزی) حماقته محضه(دور از جون)

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب

ببین دختر گل با این خانواده مهریه تو سنگین بگیر اولا

دوما ریلکس و بی توجه باش

بگو میخوان بیان بیان نمیخوان هم نیان

پیامک میبینی به  و خودت نیار

بعد عقد زبونش کوتاه میشه بخاطر مهریه

عشق یک تبعید است
دقیقا با این قوانینه ضده زنی که داریم همه قدرت دسته مرده  بهترین کار اینه که به فکر خودمون باش ...

منم همین نتیجه رو گرفتم

همش کم خرج میکردم 

صرفه جویی میکردم

الان جا تشکر براش عادت شده ارایشگاه برم بشه ۶۰ تومن رنگ و مش 

مانتو بخرم ۸۰ تومن

حالا من الانم ارایگاه ارزون میرم میشه ۱۰۰ باز میکه گرونه

عشق یک تبعید است

خب عزیزم واکنشت خیلی تند بوده هر چند حق با شماست اما نقطه ضعفه و خطه قرمزه مردا خانوادشون به خصوص مادرشونه، تحته هیچ شرایطی پشته مادرشو به خاطره شما خالی نمیکنه حتی اگر بدترین مادره دنیا باشه، شرایطت خیلی شبیه شرایطه منه، فقط اینو بدون این جانبداریا خیلی خیلی شدیدتر میشه، الان اگه خیلی ملایم طرفداری میکنه بعدها جوره دیگه ای طرفداری خواهد کرد 

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
۱ دعا هست اگر پیداش کنم فردا بهت میگم برا جلوگیری از دخالت اطرافیان .بعد از نماز صبح باید ایت الکرسی ...

ب منم بگو لطفا پیداش کردی فداتشم

کاش آدما تغییر نکنن.همیشه همونجور که بودن بمونن.
بیا از الان طرف اوناست بعد عروسی که خرش از پل بگذره کلا بهتر از ننه باباش پیدا نمیشن این رو با تجربه ...

کاملا موافقم، مردی رو دیدم که تو مجردی سایه مادرشو با تیر میزد اما بعده ازدواج آنچنان مادر ذلیلی شد که به خاطره حرفای مادرش زنشو طلاق داد😥😥😥

فردا ناراحتی اعصابم میگیری

شوهرت و مادر و پدرشم ککشون نمیگزه

فکر خودت باش سعی کن خودتو داشته باشی

کاش آدما تغییر نکنن.همیشه همونجور که بودن بمونن.
ببین دختر گل با این خانواده مهریه تو سنگین بگیر اولا دوما ریلکس و بی توجه باش بگو میخوان بیان بیان ...

ای خواهر کجای کاری، الان با این شرایطی که گرفتنه مهریه شده هفت خوانه رستم دیگه دادنه مهریه هیچ مردی رو نمیترسونه، اتفاقا به نظره من و با توجه به تجربه شخصی بعد از گذشتن خر از پل شرایط سخت ترم میشه