2777
2789
عنوان

امشب خودمو خیلی زدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 57 پست
بعدش با وساطت فامیل و اقوام گفتن باشه میاییم ولی کمک مالی نمیکنیم بهتون و غذای سفارش شده ی مارو رفتن ...

دوباره برو تغييرش بده اصلا به اونا چه ربطي داره وقتي خودشون هزينه نميكنن

نیلا دختر ناز من
الان وضع خراب شده همه شوهرا همینن 

این ازاولم اینجوربود

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبروی مارو نا حق تو فامیل بردن و همه فامیل میدونستن نمیان عروسی و ...همینجور الکی الکی به جرم اینکه ...

دختر گل تو هم یکم اشتباه کردیا

اخه ادم بدون کار چرا زنش شدی

بعدم حتما اونا میدونن شوهرت شاید از پس زندگی بر نیاد از الان دارن گربه دم حجله میکشن که بعدا توقع مالی اینا نکنی

عشق یک تبعید است

پیامکاشو هی رو گوشی شوهرم میدیدم و عصبی میشدم .

واسه عروسی کشیدن کنار گفتن نمیاییم.حالا که ما کارامونو کردیم میگه زنت با اون مادر پدرس...گش کارا رو کرده به ما احترام نذاشته.درصورتی که خدا شاهده مادر من آزارش به مورچه هم نمیرسه یه زن مظلوم و بی طرف

خدایا شکرت...واسه همه مهربونیات❤❤🌹

پسرشون که کار وشغل نداره خانواده اش هم که راضی به اومدن نیستن چه کاریه پولتون روپس انداز کنید. برید ماه عسل بعدم سر زندگیتون 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
الان وضع خراب شده همه شوهرا همینن 

به خدا نمیدونم چرا اینجوری شدن این مردا؟؟ هر روز یه سازی میزنن هر چی میگذره باید پخته تر بشن اما ظاهرا پس رفت میکنن یه اعصابه فولادی میخواد کنار اومدن باهاشون 

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب

پدررو مادرت هیچی نمیگن از الان زندگیت اینه وای به حال بعد عروسی حالا ببین کی گفتم کلا کاری میکنن شوهرت ازت دل بکنه 

مگه ازاول راضی نبودن 

من بودم میزدم زیر همه چی به شوهره هم میگفتم برو خونه بابات 😠😠

کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت
به خدا نمیدونم چرا اینجوری شدن این مردا؟؟ هر روز یه سازی میزنن هر چی میگذره باید پخته تر بشن اما ظاه ...

نه چون همه چی گرون شده میدونن زن بدبخت دیگه نمیتونه ول کنه بره

مهریه رو هم تا بخواییم بگیریم ۴ ماه باید تو دادگاه بریم و بیاییم و کلی خرج کنیم و از جیب بخوریم و اینقدر اذیت میشیم  که همون ماه اول برمیگردیم خونه شوهره

عشق یک تبعید است

امشب که پیامکارو دیدم به شوهرم گفتم بعد عروسی آثاری از مامانت نبینم تو زندگیم گفت نمیتونم کاریش کنم پیامشو میده در هر صورت.داشت یجورایی طرفداریشو میکرد با زبون بی زبونی که نمیفهمم چیشد یک آن شروع کردم محکم خودمو به زدن😔😔

الان از سردرد خوابم نمیبره

خدایا شکرت...واسه همه مهربونیات❤❤🌹