نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واسه عروسی کشیدن کنار گفتن نمیاییم.حالا که ما کارامونو کردیم میگه زنت با اون مادر پدرس...گش کارا رو کرده به ما احترام نذاشته.درصورتی که خدا شاهده مادر من آزارش به مورچه هم نمیرسه یه زن مظلوم و بی طرف
به خدا نمیدونم چرا اینجوری شدن این مردا؟؟ هر روز یه سازی میزنن هر چی میگذره باید پخته تر بشن اما ظاهرا پس رفت میکنن یه اعصابه فولادی میخواد کنار اومدن باهاشون
از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
به خدا نمیدونم چرا اینجوری شدن این مردا؟؟ هر روز یه سازی میزنن هر چی میگذره باید پخته تر بشن اما ظاه ...
نه چون همه چی گرون شده میدونن زن بدبخت دیگه نمیتونه ول کنه بره
مهریه رو هم تا بخواییم بگیریم ۴ ماه باید تو دادگاه بریم و بیاییم و کلی خرج کنیم و از جیب بخوریم و اینقدر اذیت میشیم که همون ماه اول برمیگردیم خونه شوهره
امشب که پیامکارو دیدم به شوهرم گفتم بعد عروسی آثاری از مامانت نبینم تو زندگیم گفت نمیتونم کاریش کنم پیامشو میده در هر صورت.داشت یجورایی طرفداریشو میکرد با زبون بی زبونی که نمیفهمم چیشد یک آن شروع کردم محکم خودمو به زدن😔😔