2777
2789
عنوان

امشب خودمو خیلی زدم😔

1052 بازدید | 57 پست

چندروز دیگه عروسیمه.مادرشوهرم یه هووئه واسم.یکسره با شوهرم اس ام اس بازی میکنه.تماما تو پیاماش غیبت منو میکنه و بدگویی از من میکنه

که شوهرمو از من دلسرد کنه.

اگه در جریان تاپیکای قبلم باشین اولش جیگرمو خون کردن گفتن نمیاییم و....

خدایا شکرت...واسه همه مهربونیات❤❤🌹

منم امش خودمو زدم خیلی چون شوهرم پول نمیده

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدش با وساطت فامیل و اقوام گفتن باشه میاییم ولی کمک مالی نمیکنیم بهتون و غذای سفارش شده ی مارو رفتن تغییر دادن و گرون ترشو انتخاب کردن و این وسط ما کلی ضرر میکنیم

۱ دعا هست اگر پیداش کنم فردا بهت میگم برا جلوگیری از دخالت اطرافیان .بعد از نماز صبح باید ایت الکرسی بخونی اما تعدادش مهمه حالا بعد میگم چندتاس اگ پیداش کنم 

عشق یعنی....من نه   تو ها

فقط به این دقت کن تا قبله عروسی و زیره یه سقف رفتن مشکلت رو حل کردی ، کردی وگرنه مشکلات بیشتر میشن که کمتر نمیشن پس یا خودتو برای اون مراحل آمده کن یا همین اوله راه اساسی مشکلت رو حل کن

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب

آبروی مارو نا حق تو فامیل بردن و همه فامیل میدونستن نمیان عروسی و ...همینجور الکی الکی به جرم اینکه پسرشون هنوز کار و شغل نداشته رفته زن گرفته دارن اذیتش میکنن