2777
2789
عنوان

فقط منطقی ها بیان

1121 بازدید | 90 پست

حالم خیلی بده

مادرشوهرم به شوهرم گفته که با جادو من شوهرم رو وادار به ازدواج کردم

بالاخره زهر خودشو ریخت

آخه از یکی شنیدم که گفت براتون فال گرفته دیده پسرش(شوهرم ) از زن اولش جدا میشه دوباره ازدواج میکنه

برای همین همه کاری میکنه که بین ما جدایی بندازه

امشب شوهرم بهم گفت که با جادو باهاش ازدواج کردم

هرچی از دهنش دراومد بهم گفت

منم هرچقدر قسم خوردم که اینکارو نکردم قبول نکرد

میگه توی فیلم عروسیمون هست که مامانت یه چیزی ریخته توی نوشیدنی من 

داغون شدم

همش بهم تهمت میزنن

از خباثت اینا هرچی بگم کم گفتم

ولی الان نیاز ندارم که بهشون فحش بدید

فقط خواهشا بهم راهکار بدید

چکار کنم دارم دیوونه میشم

بیچاره دختر 4 ماهم😢😢

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

عزیزم به نظر من فقط یه  مشاور میتونه کمکت کنه اینجا ماها کمک خوبی نمیتونیم بکنیم.برو پیش یه مشاور و همه شرایط خانوادگیتونو توضیح بده

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب. پس هم شما هم شوهرتون هم مادر شوهرتون به جادو اعتقاد دارین😅 

مردی که به حادو اعتقاد داره رو باید گرفت دو تا تیر زد تو زانوهاش

به نام خدا یه پسر خوب👦 با یه دوس دختر خوب تر👧
بگو اصلا من جادوگر چیه ناراحتیت زندگی با من؟ 

آره میگه دیگه دوستت ندارم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

عجب. پس هم شما هم شوهرتون هم مادر شوهرتون به جادو اعتقاد دارین😅  مردی که به حادو اعتقاد داره ...

من که نه ولی اونا چرا

زندگیت رو تو دستهات بگیر با تمام توانت اصلا معنی واقعی زندگی یعنی همین که تو اوج مشکلات ازش نگهداری کنی به هیچ عنوان اجازه نده کسی کانون زندگیت رو از هم بپاشه

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.

عزیزم ما هیج شناختی از شما و همسرت و خانواده هاتون و شرایطتون نداریم به نظرم منطقی ترین کار مراجعه به مشاوره چون اینجا نه کسی علمش رو داره نه به نتیجه درستی میرسی شاید یه سری حرفا و پیشنهادها شرایطت رو سختتر بکنه

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
عزیزم به نظر من فقط یه  مشاور میتونه کمکت کنه اینجا ماها کمک خوبی نمیتونیم بکنیم.برو پیش یه مشا ...

شرایط و ول کنید. یکی به من بگه جزا ما اینقدر خرافاتی هسیم؟؟؟؟؟

به نام خدا یه پسر خوب👦 با یه دوس دختر خوب تر👧