2777
2789
عنوان

فقط منطقی ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 90 پست
آره میگه دیگه دوستت ندارم

پس احتمالا مادرشون جادویی انجام داده

حتما از یکی کمک بخواه برای باطل شدن سحر 

من معتقد نبودم اما دیدم وجود داره متاسفانه

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.

مادر شوهرت فال گرفته و دیده پسرش از شما جدا میشه؟ خب اگه واقعا به فالش اعتقاد داره باید منتظر باشه و لازم نیست کاری کنه، پس چرا نوشتی بخاطر همین کاری میکنه که زودتر جدا بشین؟ خداییش بعضیاتون تاپیک میزنین هزارتا تناقض توشه

مجردم.  باردار نیستم. سینگلم . پریگننت نیستم. نات گیلیلیلی. نات نی نی. تیکر ایز فور ودینگ   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو اگه اعتقاد داری این چیزا حقیقته بیا بریم ی دعا بگیریم پول دار شیم یا فلان دعا رو بگیریم ببین میشه یا نه بگو من اگه میخواستم چیزی بهت بدم بخوری ک جلو دوربین نمیدادم یواشکی میدادم

حالا واقعا تو فیلم مامانت چیزی ریخته تو نوشیدنی ؟

نمیدونم والا

فیلم عروسیمون الان پیشم نیست که ببینم

ولی مطمئنم دعا نبوده

چون ما اصلا اعتقاد نداریم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

خوب بگو منم دیدم مادرت یه چیزی ریخته تو غذا نمیدونم چی بوده شاید شمامنو جادو کردین توپ و بنداز تو زمین خودشون بگو اون قسمت فیلم رو ک میگه بیاره ثابت کنه

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
من که نه ولی اونا چرا

یه اسلحه بخر شلیک کن تو زانوهاشون

خدایی خنده داره. یکی نیس بگه اخه مرد حسابی تو عروسی دیگه شما همه چی و قبول کردی دیگه روز عروسی جادو برا چیه

به نام خدا یه پسر خوب👦 با یه دوس دختر خوب تر👧
شرایط و ول کنید. یکی به من بگه جزا ما اینقدر خرافاتی هسیم؟؟؟؟؟

خب دیگه بعضیا که عقلشون به جایی قد نده میندازن گردنه جادو و جنبل متاسفانه

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
بگو اگه اعتقاد داری این چیزا حقیقته بیا بریم ی دعا بگیریم پول دار شیم یا فلان دعا رو بگیریم ببین میش ...

آره این فکر خوبیه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

خب دیگه بعضیا که عقلشون به جایی قد نده میندازن گردنه جادو و جنبل متاسفانه

توهین نمیکنما ولی دیگه الان ادم خجالت میکشه بگه جادو اونوقت اینا...

به نام خدا یه پسر خوب👦 با یه دوس دختر خوب تر👧
خدتم‌برو پیش یکی ک اگه طلسم کردنتون باطل کنه

آخه کسی رو نمیشناسم

تازه صبح تا عصر دانشگاهم جایی نمیتونم برم

شوهرت بهت گفته که تو با جادو باهاش ازدواج کردی بعد تو قسم خوردی که نه اینجوری نبوده؟؟؟؟

عزیز من به جای قسم خوردن باید به شوهرت بگی خودش رو به روانپزشک نشون بده

دانلود نمونه سوالات استخدامی و پروژه های دانشجویی و ....  http://file-marketing.blog.ir