2777
2789
عنوان

فقط منطقی ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 90 پست

بعدشم نوشتی که شوهرت گفته مادرت چیزی توی نوشیدنیش ریخته یعنی جادوی خوراکی بهش داده که با تو ازدواج کنه، بعد چرا نوشتی شب عروسی؟ وقتی طرف دیگه راضی شده ازدواج کنه و عروسی گرفته چه لزومی داشته دیگه بازم چیزی توی نوشیدنیش ریخته بشه، خیلی خنده داره، یه بار خودت بخون چی نوشتی

مجردم.  باردار نیستم. سینگلم . پریگننت نیستم. نات گیلیلیلی. نات نی نی. تیکر ایز فور ودینگ   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرت بهت گفته که تو با جادو باهاش ازدواج کردی بعد تو قسم خوردی که نه اینجوری نبوده؟؟؟؟ عزیز من به ...

کلی گریه کردم

چکار کنم اینقدر ساده ام که

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

توهین نمیکنما ولی دیگه الان ادم خجالت میکشه بگه جادو اونوقت اینا...

واقعا آدم میمونه چی بگه درمقابله بعضی از حرفا و عقایده پارینه سنگی

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
🤣🤣🤣🤣🤣 جادو بوده! ولمون کنید بابا

منظورم جادو نبود گفتم شاید واقعا یه چیزی ریخته اینا هم همون رو بهونه کردن!

والا من به این چیزا اعتقاد نداشتم تو نی نی سایت چیزایی میخونم که کلا اعتقاداتم داره عوض میشه 🙃😩

عجب. پس هم شما هم شوهرتون هم مادر شوهرتون به جادو اعتقاد دارین😅  مردی که به حادو اعتقاد داره ...

😃🤣😂🤣😄😅

تیکر براورده شدن حاجتمه .میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم 🌹🌷
کلی گریه کردم چکار کنم اینقدر ساده ام که

اشتباه کردی عزیزم الان شما مورد تهمت قرار گرفتین میتونی ازشون شکایت هم بکنی

💫من از نسلِ زن های تکراری نیستم ؛ من از تبارِ تافته ی جدا بافته ام 💫
بعدشم نوشتی که شوهرت گفته مادرت چیزی توی نوشیدنیش ریخته یعنی جادوی خوراکی بهش داده که با تو ازدواج ک ...

چمیدونم 

میگه از اول عقدمون بهم میداده تا تورو ول نکنم

توی فیلم عروسیمون ولی اون صحنه ضبط شده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

اشتباه کردی عزیزم الان شما مورد تهمت قرار گرفتین میتونی ازشون شکایت هم بکنی

جدا؟

ولی اون میگه کلی ازت مدرک دارم گذاشتم به وقتش