2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترخانم هایی رو دوس دارم که رنگ های روشن نمیکنن موهاشون رو، در کل تیپ اسپورت و مانتوهای مناسب(زیاد کوتاه یا زیاد بلند نه)میپوشن شمرده و باکلاس حرف میزنن و با لبخند هستن همیشه موهاشون تمیز و مرتبه و آرایش ملایمی دارن و زیاد آرایش نمیکنن.. دخترمم انشالله اینطوری خواهد بود😁

خانوم باشی که چی بشه  خودت باش  اینجوری خوشحال تری تا اینکه داعم بخوای ادا در بیاری  ...

میخام خودم باشم میگن بچس رفتارش ب سنش نمیخوره مامانم میگه ببین زن فلانی هم سن توئه ولی چجوری رفتارمیکنه

وای من نمیتونم اروم حرف بزنم اصلا ولومم یکم بالاس و پرانرژی

من وقتایی که هیجان زده میشم صدام اووج میگیره 

همین نیم ساعت قبل داشتم با آب و تاب برای شوهرم یه چیزی تعریف میکردم، یهو وسطش گفت چخبرته؟ چرا داد میزنی ؟ بغل دستت نشستما

مگه داری برای همسایه ها تعریف می‌کنی ؟😁😁

« خدایا شکرت »
من وقتایی که هیجان زده میشم صدام اووج میگیره  همین نیم ساعت قبل داشتم با آب و تاب برای شوهرم ی ...

حالا اگه مثلا اروم و ساکتم بشینم میگن چیه چیزی شده چرا توخودتی

میشه اینارو یکم با مثال برام توضیح بدین

متین یعنی سبک بازی و جلف بازی درنیاره 

با کلاس یعنی شخصیتش تعریف شده باشه و رو خودش کار کرده باشه 

شیک پوش نه اینکه فشن باشه یعنی آراسته باشه و سلیقه به خرج بده

با وقار یعنی به جا و به اندازه صحبت و برخورد کنه 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

بلند حرف نزن آروم  صحبت کردن رو تمرین کن...زیاد توی جمع صحبت نکن....لباس مرتب بپوش...کدبانوگری رو یاد بگیر...زیاد نخند، تبسم داشته باش...وقتی میخوای حرفی بزنی ببین ارزش گفتن داره یا نه...زیاد شوخی نکن ... آروم و با آرامش کاراتو انجام بده...آروم و محکم راه برو ...

حالا اگه مثلا اروم و ساکتم بشینم میگن چیه چیزی شده چرا توخودتی

کاملا ساکت نشین به جایی که زیاد حرف بزنی صحبتاتو کمتر کن بیشتر گوش بده...جای اینکه قهقهه بزنی و بلند بخندی لبخند ملایم بزن یا آروم بخند...موقع صحبت کردن زیاد با دست و بدن حرکت نشون نده