الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دخترخانم هایی رو دوس دارم که رنگ های روشن نمیکنن موهاشون رو، در کل تیپ اسپورت و مانتوهای مناسب(زیاد کوتاه یا زیاد بلند نه)میپوشن شمرده و باکلاس حرف میزنن و با لبخند هستن همیشه موهاشون تمیز و مرتبه و آرایش ملایمی دارن و زیاد آرایش نمیکنن.. دخترمم انشالله اینطوری خواهد بود😁
بلند حرف نزن آروم صحبت کردن رو تمرین کن...زیاد توی جمع صحبت نکن....لباس مرتب بپوش...کدبانوگری رو یاد بگیر...زیاد نخند، تبسم داشته باش...وقتی میخوای حرفی بزنی ببین ارزش گفتن داره یا نه...زیاد شوخی نکن ... آروم و با آرامش کاراتو انجام بده...آروم و محکم راه برو ...
حالا اگه مثلا اروم و ساکتم بشینم میگن چیه چیزی شده چرا توخودتی
کاملا ساکت نشین به جایی که زیاد حرف بزنی صحبتاتو کمتر کن بیشتر گوش بده...جای اینکه قهقهه بزنی و بلند بخندی لبخند ملایم بزن یا آروم بخند...موقع صحبت کردن زیاد با دست و بدن حرکت نشون نده