2777
2789
عنوان

تا حالا شده خانواده شوهرتون ازتون چیزیو پنهون کنن اما به بقیه بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 1659 بازدید | 141 پست
بله ازدواج برادرشوهرم حالا من به جهنم به شوهرمم نگفته بودن ازشون میپرسیدیم میگفتن هنوز نرفتیم خواستگ ...

وای چقد این مورد پیش اومده پس.هدف از نگفتنو دوس دارم بدونم

❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی...                         تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بمیرم برات.نمیشه هیچ جوری درمان نداره؟

خدانکنه گلم...فعلا که نه

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
اره شده البته از من مخفی کردن ولی نمیدونم به جاریام گفتن یا نه. ولی واسم مهم نیست چون خودم نمیذارم خ ...

عزیزم منم برام مهم نبود دیگه.فقط نگران عروسیم هستم.دوس دارم خوب برگزار شه

❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی...                         تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤

شوهر خواهر شوهرم به جرم حمل اسلحه دستگیر شده بود خونه جاریم و منو شوهرم سه ماه بعد از خواهر شوهر خواهر شوهرم که دوستم میشد شنیدم ، خیلی بهم برخورد و منم بعدش همه چی ازشون پنهان کردم حتی قضیه ای که برای پدر و مادرم پیش اومده بود 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
خدانکنه گلم...فعلا که نه

انشاالله ک بیماریت خوب بشه بتونی نی نی بیاری عزیزم برات دعا میکنم

اخه نمیدونم دلیلشو.دوس دارم بدونم.جالب اینجاس ب جای اینکه از همسرم عذرخواهی کنن دنبال میگشتن بفهمن م ...

دقیقااااا. خانواده شوهر منم همینن به ما هیچ نگفتن اونوقت به شوهرم میگفتن کدوم بی پدر مادری به شما گفته و کلی حرف بار اون طرف میکردن.حالا موضوع این بود که خواهر شوهرم بچه دومشو حاملست😂😂شوهرمم به مادرش گفت مگه بچه نامشروعه که انقد دارین حرص میخورین کی به ما گفته.

گاهی وقتا زندگی با فراز و نشیبایی که داره آدمای دور و برتو بهت نشون میده که بدونی که همه ی ادما از خوشی هات شاد نمیشن و حتی گاهی بعضی از اونا ناراحتی هاتو بیشتر دوست دارن پس سعی کن انقدر قوی باشی که تو همه ی شرایط بتونی خودت بالا نگه داری💎💎دسته یارمونو بگیرم پا به پای هم دوش به دوش هم بریم انقدر بریم که به نوک نوک کوه برسیم انوقته که ادم میگه من به هیچ کسی احتیاج ندارم جز خدااااا و همسرم❤❤❤❤وعشق،دوست داشتن،امید خلاصه میشه و میرسه به روشنایی زندگی👶👶👶👶👶👶فقط و فقط و فقط بچه❤❤❤❤❤❤❤موجود بینظیری که همه ی جون و عمرتو میدی که خم به ابروهاش نیادو همیشه بخنده و شاد باشه💋💋💋💋💋💋💋دوست داشتن های من خیلییییی دوستون دارم❤❤❤❤💋💋💋💋
دقیقااااا. خانواده شوهر منم همینن به ما هیچ نگفتن اونوقت به شوهرم میگفتن کدوم بی پدر مادری به شما گف ...

😂😂وای خیلی باحالن نمیدونی بخندی یا ناراحت باشی.میگی چرا نگفتین میگن کی ب شما گفته🤔🤔🤔

انشاالله ک بیماریت خوب بشه بتونی نی نی بیاری عزیزم برات دعا میکنم

مرسی گلم...انشأالله تو هم به آرزوهات برسی

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
میشه شما هم نظر بدی چجوری؟ 

من ارایشگاه گفتن برو فلان جا اولش قبول کردم ولی بعدش دیدم هماهنگی نمی کنن منم عوضش کردم. یا فیلم بردار ۴ تومن پامون دراومد خودم راضی نبودم شوهرم گفت طوری نیست قبول کردم. بعدش اصلا به خانواده شوهرم نگفتم ۴ تومن شده چون میگفتیم میخواستن دخالت کنن. شب عروسی مونم خواهرشوهرم میخواست اینه رو بگیره واسمون گفت رسم داریم من نذاشتم چون توعقد هیچ رسمی رو بجا نیاوردن

من ارایشگاه گفتن برو فلان جا اولش قبول کردم ولی بعدش دیدم هماهنگی نمی کنن منم عوضش کردم. یا فیلم برد ...

خودتون خرج عروسی رو دادید؟