2777
2789

سلام.شب بخیر بچه ها.تا حالا شده خانواده همسر چیزی ب شما و همسرتون نگن اما ب بقیه پسرها  جاری ها  دختر ها بگن؟ شما هم از غریبه بشنوید ؟ چه کاری بوده  عکس العمل شما چی بوده؟ 

❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی...                         تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤

به شوهرم گفتن ولی به من ن 

برام مهم نبوده 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما رفتیم سفر بعد زنگ زدن گفتن پس فردا عقد خواهرته  شوهرمم  بلیط گرفت برگشتیم  جالب اینجاست گفتن یهویی پیش اومد 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍

من  خیلی ناراحتم از این بابت.یک موضوعی رو از من و همسرم پنهون کردن.همسرم هم فهمید خیلی ناراحت شد.من میدونم از من خوششون نمیاد اما دلیلشو نمیدونم.نمیدونم چرا با پسرشون بد میکنن

❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی...                         تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤
ما رفتیم سفر بعد زنگ زدن گفتن پس فردا عقد خواهرته  شوهرمم  بلیط گرفت برگشتیم  جالب ای ...

اره قصیه منم یه جورایی شبیه همینه

کلا به من حرفی نمیزنن....سوالم میپرسم....زل میزنن تو چشام سکوت میکنن.....😂😂😂😂😂

کلهم فک میکنن عروس دشمنشونه....

من بهشون کاری ندارم....ولی با این افکار مریضشون....خودشون دارن به خودشون اسیب میزنن😂😂😂😂

اره قصیه منم یه جورایی شبیه همینه

من که به روم نیاوردم  ولی بعد از عقد شوهرم به مامان وباباش گفت  نمیخواستم سفرم و خراب کنم  ولی خانمم اصرار کرد که برگشتم  اونا هم گفتن یهویی شد 

شوهرم  گفت چطور سر دو روز خواستگاری وآزمایش وخرید وشناخت پیدا کردین 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍