2777
2789
عنوان

تا حالا شده خانواده شوهرتون ازتون چیزیو پنهون کنن اما به بقیه بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 1659 بازدید | 141 پست
اونام بگیرن همچین مجلل نیس.مطمئنی اگه خودمون بگیریم مثل مهمون میاد میشینه و میره  دخالتی نمیکنه ...

با شناختی که من از خونواده همسرم دارم دخالت نمیکردن

اما روی خونواده همسر شما شناخت ندارم

بهتره با همسرتون مشورت کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با شناختی که من از خونواده همسرم دارم دخالت نمیکردن اما روی خونواده همسر شما شناخت ندارم بهت ...

مرسی عزیزم چقد حرف زدم

❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی...                         تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤
مرسی عزیزم چقد حرف زدم

همسرم مطمئنا میگه اینا خیلی غیر قابل پیش بینی ان خودشم نشناختتشون😂😂😂

❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی...                         تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤
 با شناختی که من از خونواده همسرم دارم دخالت نمیکردن اما روی خونواده همسر شما شناخت ندارم بهت ...

راستی نی نی خوشگلت مبارک😍

😃 اما بازم باهاش در میون بزار ، نظرش مهمه خوشبخت باشید همیشه که چشم حسوداتون کور شه

حتما عزیزم.مرسی😘

چرا عزیزم

بیماری قلبی دارم،اگه باردار بشم،موقع زایمان قلبم می ایسته

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
بیماری قلبی دارم،اگه باردار بشم،موقع زایمان قلبم می ایسته

عزیزم بمیرم برات.نمیشه هیچ جوری درمان نداره؟ 

بله ازدواج برادرشوهرم حالا من به جهنم به شوهرمم نگفته بودن ازشون میپرسیدیم میگفتن هنوز نرفتیم خواستگاری یه هوزنگ زدن بیایین خونمون پاگشایی عروس

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم