2777
2789
عنوان

تا حالا شده خانواده شوهرتون ازتون چیزیو پنهون کنن اما به بقیه بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 1659 بازدید | 141 پست

جاریم باردار بود همه میدونستن....اما به من و شوهرم نگفتن،بعد که فهمیدیم،شوهرم به مامانش گفت چرا به ما نگفتید؟مادرشوهرمم خیلی خووونسرد گفت آخه میخواستیم مستی ناراحت نشه(آخه من نمیتونم باردار بشم)

شوهرمم بهش گفت فکر کردی خانم من حسوده یا تا حالا زن باردار ندیده؟؟

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
ب نظرت ما هم خودمونو خیلی بندازیم توی سختی و عروسی رو جور کنیم.بهتره؟ تا اینکه بخایم تا عروسی هی کوت ...

من همسرم شرایطشو داشت که تونست خودشو جدا کنه

بستگی به شرایط همسرت داره ک میتونه برا عروسی خرج کنه یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بخوای کارا و برنامه هات برا عروسی رو طبق خرج پدرشوهرت انجام بدی باید بهشون نزدیک شی اما ا ...

اخه نزدیکم بشم سوارم میشن.میگن ما رو ببر فلان جا.میگن فلان چیزو بخر فلان چیز بپوش.فلان کارو بکن میشناسمشون.نمیدونم چ کاری خوبه.من از اول نذاشتم ک خیلی باهام راحت باشن ولی خیلی احترامشونو داشتم. برای همین یهو نمیتونم ک برم نزدیکشون بشم اونم اینقد 

❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی...                         تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤
جاریم باردار بود همه میدونستن....اما به من و شوهرم نگفتن،بعد که فهمیدیم،شوهرم به مامانش گفت چرا به م ...

چ بیشعور.البته ببخشیدا

❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی...                         تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤
من همسرم شرایطشو داشت که تونست خودشو جدا کنه بستگی به شرایط همسرت داره ک میتونه برا عروسی خرج کنه ی ...

میتونیم انشالله.ولی خیلی توی سختی میفتیم

اخه نزدیکم بشم سوارم میشن.میگن ما رو ببر فلان جا.میگن فلان چیزو بخر فلان چیز بپوش.فلان کارو بکن میشن ...

وقتی خودت میدونی و میگی اخرش اینجور میشه و دخالتاشونو داری بهتره از عروسی مجلل بگذری و ساده تر و درحد توان خودت و همسرت برگزارش کنین

و اینم بگم نه مراسم های آنچنانی ، نه مهریه های سنگین ، نه کاخ و ویلا ضامن خوشبختی نیست

برای خوشبخت بودن انسان بودن و عاشق بودن کافیه

وقتی خودت میدونی و میگی اخرش اینجور میشه و دخالتاشونو داری بهتره از عروسی مجلل بگذری و ساده تر ...

اونام بگیرن همچین مجلل نیس.مطمئنی اگه خودمون بگیریم مثل مهمون میاد میشینه و میره  دخالتی نمیکنه؟ من همینو میخام چون تا بخاد توی یک کاری دخالت کنه گند میزنه ب همه چی

چ بیشعور.البته ببخشیدا

عادت کردم هرموقع ی نفر باردار میشی،من آخرین نفز میفهمم،بهونشون هم اینه که میخواستیم ناراحت نشی(همیشه ی جوری بهم یادآوری میکنن که نمیتونم باردار بشم)

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
   عادت کردم هرموقع ی نفر باردار میشی،من آخرین نفز میفهمم،بهونشون هم اینه که میخواستیم ...

عزیزم اونا دقیقا نمیگن ک ناراحتت کنن...ن اینکه ب فکرت باشن

عادت کردم هرموقع ی نفر باردار میشی،من آخرین نفز میفهمم،بهونشون هم اینه که میخواستیم ...

انشالله ک یک نی نی خوشگل بیاری دهن همه بسته شه

عزیزم اونا دقیقا نمیگن ک ناراحتت کنن...ن اینکه ب فکرت باشن

درسته  

انشالله ک یک نی نی خوشگل بیاری دهن همه بسته شه

اگه نی نی بیارم،خودم می میرم

راست میگی تا حالا اینجوری فکر نکرده بودم به این موضوع......اگه شوهرم دهن لقی نکنه و نگه خوبه

وقتی هم گفتن چرا نگفتی بگو عههه یادم رف😂