2777
2789
عنوان

تا حالا شده خانواده شوهرتون ازتون چیزیو پنهون کنن اما به بقیه بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 1659 بازدید | 141 پست

اخه نمیدونم دلیلشو.دوس دارم بدونم.جالب اینجاس ب جای اینکه از همسرم عذرخواهی کنن دنبال میگشتن بفهمن ما از کجا فهمیدیم

❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی...                         تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که به روم نیاوردم  ولی بعد از عقد شوهرم به مامان وباباش گفت  نمیخواستم سفرم و خراب کنم ...

من بودم نمیرفتم.

❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی...                         تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤

تا دلت بخواد مواردهای پنهان دارن، خیلیاشون رو هم شوهرم خبر داره ولی چون تو همه اینها فقط من غریبه هستم به من چیزی نمیگن، منم چون برام مهم نیست از شوهرم نمیپرسم وگرنه اگر بپرسم شوهرم با اینکه خانوادش گفتن به من نگه ولی بهم میگه

تا دلت بخواد مواردهای پنهان دارن، خیلیاشون رو هم شوهرم خبر داره ولی چون تو همه اینها فقط من غریبه هس ...

اخه کاش ب همسرم میگفتن.همه خبر داشتن جز خواجه حافظ شیرازی و ما.البته من از قبل فهمیده بودم ب همسرمم گفتم ک فهمیدم.ولی میخاستم ببینم ک اینا تا کی میخان پنهون کنن.

شما‌کاملا بی اهمیت باشید الان همسرتون به شدت دلش پره با حرف و این چسزا حساسش نکنید نهایت اینه میره با خانوادش بحث میکنه و تموم ولی شما چیزی بگی همه کاسه کوزه ها سر شما میشکنه 

ولی بعدا ازت نظر خواستن تو اون کار بگو من از اول در جریان نبودم نمیدونم 

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕
شما‌کاملا بی اهمیت باشید الان همسرتون به شدت دلش پره با حرف و این چسزا حساسش نکنید نهایت اینه میره ب ...

نه من اصلا کاری ب کارشون ندارم.ولی میدونم ک من ببینن باز شرو میکنه توجیح کردن ک اصلا خبری نبوده هیشکی درجریان نبوده  این حرفا.منم میخام بهشون بگم ک از اول همه چیو میدونستم ولی چیزی نگفتم چون گفتم شاید شما دلتون نمیخاد بگید.منتظر شدم خودتون بگید.این خوبه؟ 

اخه کاش ب همسرم میگفتن.همه خبر داشتن جز خواجه حافظ شیرازی و ما.البته من از قبل فهمیده بودم ب همسرمم ...

اینجور چیزا زیاد پیش میاد عزیزم. باید بیخیال باشی و به موقعش تلافی کنی، حالا به هر طریقی، چه با متلک و تیکه، چه بصورت کاملا مستقیم و مثل خودشون. زندگی فقط و فقط صبر زیاد میخواد

اینجور چیزا زیاد پیش میاد عزیزم. باید بیخیال باشی و به موقعش تلافی کنی، حالا به هر طریقی، چه با متلک ...

اره موافقم.باید صبر کنم یک جایی ضریه نهایی رو بزنم😂

نه من اصلا کاری ب کارشون ندارم.ولی میدونم ک من ببینن باز شرو میکنه توجیح کردن ک اصلا خبری نبوده هیشک ...

اینم خوبه ولی نشون میده شما چقدر پیگیر هستید 

ولی بی تفاوت باشید انگار هیچ اهمیتی براتون ندارن بخاطر همین حالا زن گرفتن یا شوهر کردن کسی از جانب اونا اصلا براتون مهم نیست 

وقتی هم گفتن اگه خیره ک یه تبریک ساده بگید حتی خودتونو با رفتار یا حالت چهره نشون ندین ناراحتید یا خوشحالید بزارید با خودشون بگن مثلا خواستیم حرصشون بدیم ولی اینکه براش مهم نیست

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕
اینم خوبه ولی نشون میده شما چقدر پیگیر هستید  ولی بی تفاوت باشید انگار هیچ اهمیتی براتون ندارن ...

خب پس یعنی چیکار کنم میشه یکم واضح تر بگید؟ 

اره خاک برسرا خواستگاریو عقده پسرشونو آخر بما گفتن منم گرفتم ب یه ورم و نرفتم جشن گفتم مرخصی نمیدن ب ...

ووووووویییییی من از اینجا دلم خنک شد😆😆😆😆😅😅😅😅

رسید روزهایی که حتی شبهاش هم.روشنه👍
اره موافقم.باید صبر کنم یک جایی ضریه نهایی رو بزنم😂

دیر و زود داره عزیزم ولی سوخت و سوز نداره. 

من همیشه دلم میخواست پشت ماشین عروسم همه بیان بوق بزنن و شادی کنن (باغ مجالس توی شهر ما خارج از شهره و تا برسیم به شهر این کار امکان پذیره و باعث ازار کسی نمیشه)ولی هیچکس نیومد حتی خواهرشوهرام بدون خداحافظی با من رفتن، من دیدم خواحافظی نکردن فکر کردم میخوام بیان خونم ولی وقتی رسیدم خونه دیدم کسی جز پدر و مادر و برادر و پدرشوهر و مادرشوهرم نیست. خیلی ناراحت شدم ولی به روی خودم نیاوردم. بعد از 6 سال تونستم دقیقا کارشون رو تلافی کنم. برای عروسی خواهرشوهرم نرفتم دنبال عروس، و خیلی مجلسی بدون خداحافظی برگشتم خونه. بعد که بهم گلگی کردن گفتم مگه برا من اومدن که من بخوام برا مراسم اونا برم؟ چیزی که عوض داره گله نداره. خفه شدن و دیگه نتونستن حرفی بزنن، فقط از درون داشتن میسوختن