2777
2789
عنوان

باردارها لطفا راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 33 پست
من چون سرویکسم از داخل باز شده تا آخرش باید استراحت مطلق باشم اما شما از دکترتون بپرسین معمولا بعد ۱ ...

اره منم استراحت نسبی داده ولی با این حال میترسم بلند شم کار کنم چون کمرم درد میگیره همش دراز کشیده هستم لگنم گرفته درد بدجور از بس پهلو خوابیدم 

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی

[QUOTE=74017181]تو بارداری اولتون هم کوتاهی سرویکس داشتین یا یهو 

متاسفانه دکترم ناشی بود اصلا طول سرویکسم رو برسی نکرد یه روز صبح بچه با کیسه ابش اومد پایین امیدوارم برای هیچ کس پیش نیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم استراحت نسبی داده ولی با این حال میترسم بلند شم کار کنم چون کمرم درد میگیره همش دراز کشیده ه ...

منم هر دوتا پهلوم از درد داره میترکه .تا فرصت داری به پشت بخواب چون بعد از هفته ۲۲ دیگه نباید به پشت زیاد بخوابی

[QUOTE=74017181]تو بارداری اولتون هم کوتاهی سرویکس داشتین یا یهو  متاسفانه دکترم ناشی بود اصلا ...

یادم نیست منم دو قلو بود همش استراحت بودم و لکه بینی داشتم همش  و درد  که یه شب کوچلو دردم میگیره ماما میاد معاینه کنه کیسه ابم پاره میشه

[QUOTE=74017181]تو بارداری اولتون هم کوتاهی سرویکس داشتین یا یهو  متاسفانه دکترم ناشی بود اصلا ...

برای منم تو هفته بیست و یک این اتفاق افتاد و حالا بعد ده ماه دوباره باردارم و این سری باید سرکلاژ کنم خیلی میترسم باز اون اتفاق با وجود سرکلاژ بازم تکرار شه ولی دکترمو عوض کردم و به این دکترم اعتماد دارم ولی باز میترسم الان هفته ششم بارداری هستم😣😣

یادم نیست منم دو قلو بود همش استراحت بودم و لکه بینی داشتم همش  و درد  که یه شب کوچلو دردم ...

وای اون ماماهه ناشی بوده ای خدا 😢😢😢خدا نصیب هیچ کس نکنه منم نینیمو هفته بیست و یک از دست دادم به خاطر باز شدن دهانه رحم

منم هر دوتا پهلوم از درد داره میترکه .تا فرصت داری به پشت بخواب چون بعد از هفته ۲۲ دیگه نباید به پشت ...

واقعا من از روزی تستم میبت شد پهلو خوابیدم دیگه دارم سوراخ میشممم خواهر یهو نصفه شب لگنم قفل میکنه تا سرپا نشم یکم خوب نمیشه  زخم بستر گرفتم  الانم نباید کمر خوابید خطرناکه میگن

برای منم تو هفته بیست و یک این اتفاق افتاد و حالا بعد ده ماه دوباره باردارم و این سری باید سرکلاژ کن ...

انشالله این سری همه چیز خوب پیش میره استرس نداشته باش خودش باعث زایمان زودرس میشه هرچند من خودم پر از استرسم

وای اون ماماهه ناشی بوده ای خدا 😢😢😢خدا نصیب هیچ کس نکنه منم نینیمو هفته بیست و یک از دست دادم به ...

دکتر میگه دهانه رحمت باز بوده کیسه ابت پایین بوده که ترکیده نمیدونم والا  کلا 17سالم بود تجربه نداشتم گذشت کلی درد کشیدم  زایمان کردم انشالا این صحیح سالم بیاد

واقعا من از روزی تستم میبت شد پهلو خوابیدم دیگه دارم سوراخ میشممم خواهر یهو نصفه شب لگنم قفل میکنه ت ...

منم مثل شما انشالله خدا کمک کنه با بغل کردن نی نی مون این سختی ها یادمون بره

منم مثل شما انشالله خدا کمک کنه با بغل کردن نی نی مون این سختی ها یادمون بره

انشالاااااااا🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏