2777
2789
عنوان

سوال راجب اقدام به بارداری

188 بازدید | 17 پست

سلام دوستان  من ۲۸ شهریور پریود شدم و بعدش اقدام کردم برای بارداری و ماه اول اقدامم بود آزمایش بتا مثبت شد ولی متاسفانه بارداری شیمیایی بود و پنج هفته دفع شد

پریود من چهار آذر شروع شد و تخمک گذاریم روز ۱۶ تا ۱۸ سیکلمه ولی الان کیت تخمک گذاری مدیکور یدفعه کمرنگ میشه یدفعه هاله میشه ولی پر رنگ یا همرنگ نمیشه

سوالن اینه میشه تخمک گذاری تاریخش عوض شده باشه دکترم که گفت احتمالش کمه چون سن حاملگی اونقد زیاد نبوده که هورمونات بهم بریزه

و اینکه به کیت مدیکور میشه اطمینان کرد؟

اینم بگم شغل شوهرم من یجوریه نصف ماه نیس نمیتونم بعد پری یشب درمیون برم اقدام

ببخشبد طولانی شد

خدایا شکرت😍

من این ماه کیت تخمک گذاریه مکس گرفتم دیوونم کرد یه بار هاله کم رنگ مینداخت یه بار نمینداخت دوباره مینداخت اصلا یه مکافاتی ولی من از روی ترشح خودم کامل متوجه میشم حدود تخمک گذاریم کیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از روی شروع ترشحاتت میتونی متوجه شی دیگه از وقتی که ترشح عذر میخوام تخم مرغی سروع میشه اون موقع ها ش ...

آخه من اصن اون مدل ترشح تخم مرغی ندارم

مث امروز گلاب به روت یه ترشح رقیق کاملا مث آب باشه ازم رد شد

خواهرمم میگه من مث تو ترشح مث آب رقیقه و همون حوالی تخمک گذاریم میشه ولی من کیتمم فقط یه هاله محو انداخت😣

خدایا شکرت😍
آخه من اصن اون مدل ترشح تخم مرغی ندارم مث امروز گلاب به روت یه ترشح رقیق کاملا مث آب باشه ازم رد شد ...

خب وقتی هاله محو انداخته یعنی نزدیکه تخمک گذاریته یک روز در میون اقدام داشته باش

من این ماه کیت تخمک گذاریه مکس گرفتم دیوونم کرد یه بار هاله کم رنگ مینداخت یه بار نمینداخت دوباره می ...

خدا کنه البته من شوهرم فردا میاد من که گفتم بیخیال شروع مسکنم یه شب در میون اقدام خدا رو شکر ماه پیش با اینکه ماه اول شد حامله شدم ولی قسمت نبود بمونه دکترم گفت چیز مهمی نیس خیلیا شیمیایی میشه😣

خدایا شکرت😍
منم دارم این ماه کیت میذارم ببینم چی به چیه، ادامه بده کیت رو سر ساعت های مشخص ببین چی دستت میاد، اپ ...

سرساعت مشخص هم میزارم دیگه اینقد کیت اعصابمو خورد کرد بیخیال شدم گفتم یه شب درمیون اقدام میکنم یا میشه یا نمیشه 

خدایا شکرت😍