2777
2789

مامان های گل پسر من ۱۹ماهه هستش تو پرونده بهداشتش صدکش خیلی پایین بود برم تبریز فوق تخصص غدد اطفال گفت اره خیلی پایینه ۱۹ماهشه قدش ۷۸سانته از هم سن سالاش قدش هه .کسی همچنین مشکلی داره منو راهنمایی کنه خیلی نگرانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدکش پایینه دیگه چیکار کردی بردی دکتر؟الان چطوره؟

آره پایینه، الان دو سال و 3 ماهشه85. دکتر بردم  آزمایشم داده مشکلی نداشته، یه مدت زینک و امگا 3 دادم

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
آره پایینه، الان دو سال و 3 ماهشه85. دکتر بردم  آزمایشم داده مشکلی نداشته، یه مدت زینک و امگا 3 ...

کوتاهه دیگه قدش.پسر منم تو آزمایششاش سالم بود مشکل نداشت ولی قدش خوب نیست حالا میبرم فوق تخصص غدد

۳تا شربت داد گفت این هارو ۴ماه بخوره بعد بیار ببینیم چی میشه

کوتاهه دیگه قدش.پسر منم تو آزمایششاش سالم بود مشکل نداشت ولی قدش خوب نیست حالا میبرم فوق تخصص غدد ۳ ...

دکتر به من گفت ژنتیکیه، البته اینم گفت تو نمودارش خیلی هم پایین نیست.    نمودار دخترا و پسرا با هم فرق داره

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
کوتاهه دیگه قدش.پسر منم تو آزمایششاش سالم بود مشکل نداشت ولی قدش خوب نیست حالا میبرم فوق تخصص غدد ۳ ...

عزیزم میشه اسم شربت هاروبگی و قیمت شو ممنون 

خدایا به شوهرم پول زیاد بده به من ده برابر شوهرم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اخه دلیل داره💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰بگین الهی........ امین لطفا.     صلوات 
عزیزم میشه اسم شربت هاروبگی و قیمت شو ممنون 

نوترینی درینک ۳تا  یک روز درمیان باید یکیشو کامل بخوره

فروگلوبین ب ۱۲ .:ظهر ۵سی سی

زینگ سافت :شب ۵\۲ سی سی

جمع این سه تا شربت ۱۷۲۰۰۰۰۰

نوترینی درینک ۳تا  یک روز درمیان باید یکیشو کامل بخوره فروگلوبین ب ۱۲ .:ظهر ۵سی سی زینگ سافت ...

مرسی عزیزم قربونت.خدا بچتو برات نگهداره 😘😘😘

خدایا به شوهرم پول زیاد بده به من ده برابر شوهرم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اخه دلیل داره💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰بگین الهی........ امین لطفا.     صلوات 

عزیزم پسر منم همینجور بود خیلی اذیت شدم که ب صدک 50 رسوندم یکروز درمیون یا ماهی میدادم خالی ب عنوان میان وعده یا میگو خیلی کم میدادم فقط در حد اینکه امگا3 تامین بشه شیرم با قاووت بهش میدادم من پسرم اصلا شیر نمیخوره با سرنگ و با بازی بهش میدادم و شربت زینک یکروز درمیون و شربت سندروس هر روز ب مدت 6 ماه کارم همین بود تا تو 6 ماه رسید ب صدک 50 و الان دیگه توان ادامشو ندارم و همون صدک 50 یه یک ماه استراحت کنم ببینم حالشو دارمدوباره شروع کنم ببینم میشه برسونم صدک 75 درصد