مامان های گل پسر من ۱۹ماهه هستش تو پرونده بهداشتش صدکش خیلی پایین بود برم تبریز فوق تخصص غدد اطفال گفت اره خیلی پایینه ۱۹ماهشه قدش ۷۸سانته از هم سن سالاش قدش هه .کسی همچنین مشکلی داره منو راهنمایی کنه خیلی نگرانم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم پسر منم همینجور بود خیلی اذیت شدم که ب صدک 50 رسوندم یکروز درمیون یا ماهی میدادم خالی ب عنوان میان وعده یا میگو خیلی کم میدادم فقط در حد اینکه امگا3 تامین بشه شیرم با قاووت بهش میدادم من پسرم اصلا شیر نمیخوره با سرنگ و با بازی بهش میدادم و شربت زینک یکروز درمیون و شربت سندروس هر روز ب مدت 6 ماه کارم همین بود تا تو 6 ماه رسید ب صدک 50 و الان دیگه توان ادامشو ندارم و همون صدک 50 یه یک ماه استراحت کنم ببینم حالشو دارمدوباره شروع کنم ببینم میشه برسونم صدک 75 درصد