2777
2789
عنوان

خسیس بودن خانواده شوهرم

1286 بازدید | 29 پست

سلام.ما تو فامیل و دوست اشناهامون رسمه دختری که عقد میکنه خانواده شوهرش فامیلای عروس رو بعد از عقد دعوت میکنن فامیلای نزدیکشو دایی عمو و..پنج ماهه عقد کردم هر روز هم فامیلامون بهمون میگن پس مهمونیتون چی شد به شوهرمم گفتم به خانوادش هم ولی انگار نه انگار از زیرش در میرن الان هم نزدیک عروسبمه خانواده میگن چون مهمونی ندادن حنابندون بگیرن بازم مخالفت میکنن نمیدونم چکار کنم از دو طرف گیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن به بیخیالی

خودتو درگیر نکن

البته اگه زندگیت و شوهرت برات مهم تره

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

وا..چه رسمیه..

منظورت تو پا گشا کل طایفه دختر رو دعوت کنن..؟

اونم تو این گرونی..

حنابندون که پای دختره به پسر مربوط نمیشه.. دوست ندارین حنابندون بگیرین حرفش جداست ولی حنابندون پای پسر نیست.. بعدشم برای خودت هر توقعی داشتی کم گذاشتن اون جای تامل داره اما در رابطه با ایل و طایفه اونم تو این گرونی اجباری نیست برای پسر..

سعی کنید خودتون رو جای همسرتون بزارید..

خانواده منم شوهرمو درک نمیکردن و توقع ازش داشتن.. حالا که میخوان برای داداشم زن بگیرن توش موندن.. آدم باید توقعاتشو کم کنه تا خدا هم ازش راضی باشه..

حالا مثلا چی مییشه ندن  خانواده شما اومدن شام خوردن رفتن یه چیزی هست که تموم میشه تو بچسب به شوهرت وزندگیت که سعی کنی با هم همیشه شاد باشین حرف اطرافیان هیچ وقت تمومی نداره 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
وا..چه رسمیه.. منظورت تو پا گشا کل طایفه دختر رو دعوت کنن..؟ اونم تو این گرونی.. حنابندون که پای ...

ما حنابندون با پسره.اخه اولین دختری هستم که تو فامیل شوهرم مهمونی نداده

سر هیچ وپوچ اعصابت وزندگی ات رو خراب نکن بقول دوستان شام وحنا بندون واین مسائل تموم وجزءتشریفاته  فقط یه زندگی خوب وآروم واخلاق وتقوا برای تو باقی میمونه وامروزاز خانواده خودت وشوهرت هر کدام میرن سراغ زندگی هاشون وتو میمونی وشوهرت پس تواین مسائل زوم نکن وفکرت رو درگیر نکن اواسط زندگی ات اون موقع میفهمی که سر چه چیزهای بیخودی حرص وجوش خوردی 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
بارها گفتم ولی هزار تیکه بارم میکنن که خسیسن مهمون نواز نیستن و...

به خاطر حرف اطرافیان رابطه خودتو شوهرتو خراب نکن عزیزم فامیل حرفش همیشه هست

سرم اومده این چیزا که میگم گلم...بیخیالشون اصلا اهمیت نده بذار بگن

ما حنابندون با پسره.اخه اولین دختری هستم که تو فامیل شوهرم مهمونی نداده

ببخشید ها ولی این قدر هم اصرار کنی خانواده شوهرت میگن چقدر به فکر خوردن هستن انگار شام ندیدن واسه خودتم بد میشه

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره