2777
2789
عنوان

خسیس بودن خانواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 29 پست

خب وقتی رسم ندارن نباید توقع داشته باشی

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف مفت و تیکه و طعنه و... همیشه هست, مطمئن باش فامیلی ک بخاطر مهمونی ندادن و نخوردن ی وعده غذا اینهمه حرف زدن, با خوردن اون غذا هم حرفشونو میزنن منتها ی جور دیگه... 

تو جلوشون مودبانه وایسا و از همسرت و خونوادش دفاع کن. رسم چیزیه ک دوطرف توش توافق میکنن. وقتی اونا این رسم رو ندارن, نمیشه مجبورشون کنی ک... واسه خودت زشته چون انگ نخورده بودن میزنن ب خونوادت 

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...
وضعیت مالیشون ماشاالله خوبه همین تابستون ۶۵تومن هزینه تعمیرات خونه کردن.این مهمونی دادن رسمه خانوادگ ...

مهمانی برای اعضا درجه یک مثل پدرو مادر و خواهر و برادر شما منطقیه ولی دایی و عمه و خاله و عمو واقعا رسم غلطی هست خب مگه میخوان شام عروسی بدن که یک عالمه آدم و دعوت کنن در ضمن کسی که شصت میلیون خرج تعمیرات کرده حتما پولدار نیست ممکنه وام گرفته و الان قسط داره و یا کلی هزینه از جیب کرده و الان تو این گرونی ها دستش خالیه شما چقدر پر توقع هستی عزیزم اصلا این رسم شما عجیبه  بهتره شما کل فامیلهای اوناا رو دعوت کنید

ایجاد آرامش در خانواده اولویت اول من در زندگی
وضعیت مالیشون ماشاالله خوبه همین تابستون ۶۵تومن هزینه تعمیرات خونه کردن.این مهمونی دادن رسمه خانوادگ ...

رسم شماست.اونا چنین رسمی ندارن خب..مثلا ما اول فامیلای شوهرم رو دعوت کردیم اونم نه عمو وعمه..مادربزرگا و خودشون..بهدشم اونا ما رو دعوت کردن

من نهمونی برای کل فامیل اینور وآن ور گرفتم بااینکه همه خوب وبا فرهنگ بودن بازم زمزمه ها وحرف وحدیث تا بخواهی توش بود پس خودت روناراحت نکن رستوران شام دادم خونه پذیرایی آنچنانی اگه تونستم یه عکس میزارم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

حالا میگفتی خواهر و برادرم یه چیزه.دیگه عمه و عمو خاله هدایش زیادیع.شاید شما ۵ تا عمو ۵ خاله ۵ تا دایی ۵ تا عمه داشتی باشی بجز پسر و دختر نوه و نتیجه چه شود خودش میشه یه عروسی😐😐 در کامل ناباوری اینجا حق میدم به خانواده شوهرت که به رو خودشون نیارن😁

ایشالله :یعنی خدارا به خاک سپردیم.( استغفرالله)(نعوذبالله)                                                      انشاالله: یعنی ما خدارا ایجاد کرده ایم.(نعوذ بالله)(استغفرالله)                                                             ان شاءالله: یعنی اگرخداوند مقدور فرمود.(به خواست خدا)

یعنی واقعا مشکلتون اینه... ما هم خیلی چیزها رسم نداشتیم انجام ندادیم برای عروسی خاهر برادرم،، خودمم بخام عروسی بکنم بعدا چیزی که رسم ندارم انجام نمیدم همه همین هستن

بارها گفتم ولی هزار تیکه بارم میکنن که خسیسن مهمون نواز نیستن و...

شما شب عروسی مگه غیر از فامیلهاتون که بالا نوشتی دایی و عمو و اینها چند نفر دیگه اضافه میخوای شام بدی رسم شما مربوط به کجاست من تا حالا نشنیدم کسی این رسم و داشته باشه خودم ترک هستم شوهرم بختیاریه مادرم دزفولیه پدرم تو آبادان بزرگ شده با شیرازها و اصفهانی ها هم وصلت داشتیم با تهران و لاهیجان هم وصلت داشتیم باور کن هیچکجا همچین رسمی نشنیدم بحث رسم به کنار اگر در مواقع دیگه  خسیس هستن فکری به حال خودت کن قبل از عروسی کردن 

ایجاد آرامش در خانواده اولویت اول من در زندگی

عزیزم خودتو خیلی ناراحت نکن سعی کن ساده بگیر اصلا بر فرض خسیس باشن  کاری نمیتونی بکنی نمیتونی ذهنیت و تصمیمشون رو عوض کنی ...

اما پاگشا کردن توی رسم ما هست ولی فقط در حد درجه یک مادر خواهربرادر پدر...

بقیه نه....من خودم توی نامزدی اگه احساس میکردم ب شوهرم الکی گیر میدن خودم جواب میدادم میگفتم خودم نخاسم ، که چی بشه ....

پس فقط و فقط به فکر خودتو شوهرت باش.

البته به درک و شعور خانواده همسرتم بستگی داره نه اینکه کلا وظیفت بدونن و قدرنشناس باشن!

شما شب عروسی مگه غیر از فامیلهاتون که بالا نوشتی دایی و عمو و اینها چند نفر دیگه اضافه میخوای شام بد ...

خب پس همسایه و دوستان  عروسی نیان؟

شما فقط  فامیلاتون رو دعوت میکنین؟

منکه همسایه هایی ک رفت و امد داشتیم و دوستام و همکارام رو دعوت کردم

شما شب عروسی مگه غیر از فامیلهاتون که بالا نوشتی دایی و عمو و اینها چند نفر دیگه اضافه میخوای شام بد ...

فامیل و دوست و اشنا و همکار.فامیل که فقط دایی و عمو نیست پسر عموهای مادری پدری دختر عمه هاشون خاله مادری پدری کلا برا عروسی بالای پانصد نفری میشن خخخخخخ ولی برا مهمونی پنجاه نفر هم نمیشیم