که واقعا کارش حرف نداشته باشه،،، دندونام درد میکنه
یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
دکتر ارشدی.مشیر فاطمی کوچه که سرش دکه هست کارش عالیه
اسمش چیه؟ خودت پیشش رفتی؟
برادر دکترسروش ارشدی هستا اون سونوگرافیست معروفه هست.فکر کنم سیاوش هست.بله ما خانوادگی چندین سال تحت نظر شیم.اگرهم ویزیت کنه تنها پول نمیگیره اول نگاه دندونت میکنه کار داشت بعد کارش پول میگیره
برادر دکترسروش ارشدی هستا اون سونوگرافیست معروفه هست.فکر کنم سیاوش هست.بله ما خانوادگی چندین سال تحت ...
ممنون عزیزم